| lays a întrebat:

Foloseste cineva foite chinezesti(pelicule contraceptive)? am inteles ca sunt vreo 2 lei si sunt cam 70% eficiente.pe un forum scriau fetele de acolo ca trebuie numai pozitia misionarului pentru ca altfel nu au efectstraight facemi se pare ciudat.as vrea sa le folosesc si eu dar nu stiu cat sunt de bune si daca au efecte secundare.astept cat mai multe raspunsuribig grinmultumesc anticipat!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt 100% sigure se poate ramane gravida, mai bine foloseste prezervativul.

| Ioana2518 a răspuns:

Am folsit aceste foite ani de zile si inainte de a avea fetita si dupa; cei drept in ultima perioada nu am mai apelat la ele, din comoditate sau nu stiu exact de ce, nu am avut nici o problema, sunt bune, doar ca trebuie sa ai grija sa le folosesti asa cum trebuie...introduse cu 10 min inaintea actului, sa fie timp sa se topeasca si sa nu te speli(vaginal) imediat, ci un picutz mai tarziu.Eu spun ca le poti folosi linistita, n-am ramas insarcinata decat atunci cand am dorit.

funda?

| dannys a răspuns:

Eu le folosesc de 5 ani si nu am avut probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu le-am fol odata in viata si fix atunci am ramas.la 17 ani aproape...**** de foite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu le folosesc de ceva timp si sunt bune chiar daca sunt cu programare,daca nu vrei sa ramii incerci de toate, si pe linga pilule sunt bune. pilulele ori te ingrasa ori te slabesc, si sa nu mai sp de celulita...iar daca le folosesti mai mult de 2 ani risti sa nu mai poti face copii.deci fetelor pentru pacere faci multe dar faci cu cap!