| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Folositi protectie cand va iubiti cu cineva?

Răspuns Câştigător
| cossmy a răspuns:

Nu... e mult mai placut cand o faci clasic, sa simti "umezeala" pe pielea ta. Si in schimb, ce pnm, nu iti dai seama cand iti vine, sa o scoti afara?(am ac partenera, deci nu se pune vb d boli, ca pentru asta cred ca mi'as pune 3 prezervative)

18 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Cu cineva sau cu persoana iubita?

| nobody_9468 a răspuns:

Da, desi as putea si fara ca doar omul stie ce face, insa ma simt mia in siguranta cu prezervativwinking.

Bafta.

| Emeraude a răspuns:

Cu fostul nu, aveam analize facute&so on si oricum, nu ne-ar fi impiedicat nimic sa avem un copil, dar acum, cand privesc inapoi, imi dau seama ca daca faceam un copil si situatia era aceeasi, ramanea fara tata, deci data viitoare o sa fiu mai precautalaughing).
Daca partenerii nu sunt pregatiti pentru a avea un copil, nu au posibilitati, sunt prea tineri, ori daca orice alt motiv ii impiedica sa aiba un copil si sa il creasca in anumite conditii propice, atunci protectia nu este nici macar necesara, ci obligatorie!

| Acvila a răspuns:

De cand nu am mai auzit astalaughing"a te iubi cu cineva"
LMAO!

| Sara2 a răspuns:

Evident

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Da logic, sa nu ramanem insarcinate.

| nely19 a răspuns:

NU scurt si la obiecthee hee

| zizibela a răspuns:

Da, el insista mai mult decat mine sa ne protejam! si asta ma incantahappy

Răspuns utilizator avertizat
| vasiledumitru a răspuns:

Cred ca nu faci diferenta intre a face sex, lucru care il fac si animalele, a iubi, care inseamna sa iubesti cu inima, si rodul iubirii care is copii.
Cred ca atunci cand faci sex esti fericit ca 2 cainii care o fac la pe strada sau 2 pisici care si fac repede si apoi se bat.
Inca nu stii ce e dragostea.

| EstiFericitaSauTrista explică:

Bai vasile unde am pomenit eu despre sex? esti prost ca un cal

| gabor_8975 a răspuns:

Dacum... ii pun la gagica o casca pe care scrie
"Nike, just suck it!"
laughing))

| Anonimaa909 a răspuns:

Nu cred ca am inteles intrebarea. Protectie cand ma iubesc cu cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Ne dam amandoi cu Autan Gel ca-i jale cu tzantzarii.

| Saw a răspuns:

Prefer fara, fosta mea isi cumpara anticonceptionale, si senzatia e mult mai tare fara prezervativ, deci prefer fara, depinde cand si cu cine se intampla, si intotdeauna ca tipa sa aiba ochelari anti caramel

| Saw a răspuns:

Am sters raspunsu anterior, am crezut ca te-ai referit la mine... iar vasile, cu maimutele tata

| Remus123 a răspuns:

Depinde, fiecare cu gustrile lui dar este mult mai sigur sa folosesti protectie daca nu vrei sa ai surprize neplacute, eu te sfatuiesc sa folosesti daca momentan nu vrei sa ai urmasi, dar daca vrei... este alegerea ta! MULTA BAFTA

| NhlC a răspuns:

Frate fiecare baiat are protectia munci laughing daca nu vin astia de la stat si ne amendeaza ca nu aveam protectielaughing

Întrebări similare