Pff.complicat... stiu cum e ) dar poate nu e pentru tine. Gagica indiferenta tot timpul doare. daca esti frumoasa si cum orice fata are frumusetea ei eu zic sa ii faci in ciuda.sa ii arati ca nu ii pasa. daca il stresezi o sa creada ca esti o copila si nu cred ca vrei asta.lasa-l poate o sa te caute el
Gandeste aiurea.Intre mine si prietenul meu sunt 5 ani diferenta si totusi...Vezi poate ti-a dat invisible pe mess.Si nu suferi dupa el. Fi mai indiferenta si o sa vina el la tine
Te-am pupat si nu uita ca nu e ultimul tip din lumea asta
Fetito stiu exact cum te simti am trecut prin asta de mai bine de 3 ori stiu eu ce am facut sper sati foloseaasca incerca sa pari indiferenta foarte si nu il lasa sa iti puna mana pe fund sau pe sani eu am fost cu un baiat cu care vroiam de mult sa fiu apoi el m-a lasat pentru alta atunci eu nu l-am mai bagat de loc in seama era ca si invizibil pentru mine si chici si acum se rooaga de mine sa ne impacam
Pff. pai ce sa zic si eu am 14 da ii un ratat gandeste daca chiar ii placea de tine ce conta 2 ani sa fim sinceri
Pff. pai ce sa zic si eu am 14 da ii un ratat gandeste daca chiar ii placea de tine ce conta 2 ani sa fim sinceri si acei colegi au ras pentru ca le era ciuda pe voi...
Poi Zau asa are trebui sa vb cu el deoarece am un prieten de 15 ani si are prietena da 12 deci nu e o problema vb cu el fata in fata undeva! fara sa rada ceilalti
Andreea_Maria-andra_1979 întreabă: