Sunt persoane care accepta acest lucru si sunt fericite. Nu stiu ce as face, dar lucrurile nu sunt numai albe si negre pe lumea aceasta, mai au si alte nuante. Poate cand este serbarea de sfarsit de an, femeia care este cu "ala" este la serviciu. Nu trebuie sa stea sa planga ca el are o relatie cu fosta in ceea ce priveste copii, pentru ca intotdeauna un om care a avut copii dintr-o casnicie anterioara va avea o legatura cu mama copiilor, pentru binele copiilor. Odata ce "aia" care este cu "ala" accepta tot "pachetul", nu o impiedica sa fie fericita.
Trebuie sa te gandesti la motivele care stau in spatele acestei cereri. Ce-ti imaginezi, ca vrea sa fiti prietene, ca vrea sa mergeti impreuna la shopping tinandu-va de manuta? Nu. Fie pentru ca-l vrea inapoi, fie pentru ca vrea sa se razbune pe el, incearca sa va strice relatia. E bine sa stai departe de ea.
Eu i-as multumi pentru cere si i-as da un refuz cat mai diplomatic si sincer ca nu vreau sa inteleaga ca o resping ca persoana, dar poate e mai bine sa ne limitam la realitate din x si y motive, tu stii mai bine contextul.
Nu stiu, daca as fi casatorit, nu cred ca as mai avea nevoie de Facebook si alte chestii, mi-as face viata cat mai privata, nu m-as expune peste tot. Eu am renuntat la Facebook pentru toate scarboseniile de comentarii si certuri, plus ca devine un stres enorm si mananca mult din timp aceasta dependeta.
Sunt actuala lui parteneră, nu fosta soție.
Categoric Nu!
Fiindca nu vrei sa preiei problemele si angoasele unei foste neveste, nefiindu-i datoare cu nimic.
Nu-ti complica viata inutil!
Nu accepta sa fii contactata de fosta lui nevasta si nici s aprimesti instructiuni de la ea, fiindca nu-i datorezi nimic.
Blocheaza-o peste tot, sa nu aiba acces la tine si sa nu interfereze in viata ta privata.
Daca are ceva de discutat, atunci poate sa discute numai cu fostul ei sot si numai despre copilasii pe care ii are cu acesta.
Fosta soție a cui? Ce cerere trimite? Să faci copii cu ea? Accept, că mie îmi plac copii. Eu să îi fac și alții să îi crească.
Aia care s-a încurcat cu un bărbat divorțat și care are 2 copii pe care i-a lăsat să îi crească singură fosta soție e o ratată ca femeie dacă nu a găsit altul să fie cu ea și bărbatul să fie fără copii și care nu a fost însurat.
Nici eu nu sunt de acord cu alte relatii, dar daca in acea familie nu a fost intelegere si au cazut de comun acord sa divorteze? Si poate el este prezent in viata copiilor, chiar daca este divortat. Poate divortul a fost intentat de ea...statistic vorbind, procentajul femeilor este mai ridicat in randul celor care intenteaza divortul.Sunt multe necunoscute pe care nu le stim ca sa judecam cealalta persoana care are o relatie cu un barbat divortat.
Și ce face femeia care e acum cu ăla când se duce el să își vadă copii la fosta nevastă?
O femeie când este cu un bărbat care are 2 copii nu există pentru bărbatul ăla să fie ea mai importantă decât copii lui. Toată relația ei cu bărbatul ăla va fi un fel de una cu care face sex ăla.
Nevasta mea cunoaște foarte multe femei și care au divorțat și celălalt tip de femei care sunt cu bărbati divorțati. De vreo 20 de ani cunoaște oameni din ăștia.
Nu rămâne cu nimic o femeie care a fost 15 ani cu unul divorțat și care are 2 copii.
Nici măcar cu ce a avut ea când l-a cunoscut pe ăla cu 2 copii nu mai are ea după 15 ani că a vândut și banii s-au dus - GHICI UNDE - pe școala privată a copiilor lui ăla.
1. Era divorțat deja când l-am cunoscut, deci nu eu sunt motivul divorțului lor. Ei au divorțat pentru că ea l-a înșelat.
2. A „te încurca cu un bărbat divorțat" nu mi se pare nimic ieșit din comun. Și nu „te încurci cu un bărbat divorțat pentru că nu ai găsit altul". Un bărbat divorțat mai poate avea dreptul la fericire și mai apoate avea valori umane, spirituale, etc. pentru care să fie iubit. Iar copiii lui din casnicia precedentă nu sunt o boală. Nu te îndrăgostești un om pentru ca nu e divorțat sau pentru că nu are copii, ci pentru că inima, instinctul și mintea îți comunică că el e omul tău.
Nu poți și nu trebuie să concurezi cu copiii lui. Important ori ești, ori nu ești. Nu există "mai" sau "mai puțin". Plus: vorbim de iubiri diferite.
Apoi...
E normal să își pună copiii pe primul loc. Nu mi se pare nedrept și nici nu are vreo legătură cu obiectivizarea femeii despre care vorbești aici.
Fugi cat te tin picioarele, oamenii cu cu copii din casnicii anterioare sunt toxici! Cautati unul celibatar necasatorit. Odata ce te cuplezi cu un barbat care are copii din casnicia anterioara automat devi SLUGA CRATITETI si CARPA de sters pe jos pentru ca copii vor fi numarul 1 iar nevoile tale vor fi duse la GUNOI. Mai bine o relatie alaturi de cineva curat (fara casatorie si copii) cu care sa cresti frumos impreuna
Sunt persoane care accepta acest lucru si sunt fericite. Nu stiu ce as face, dar lucrurile nu sunt numai albe si negre pe lumea aceasta, mai au si alte nuante. Poate cand este serbarea de sfarsit de an, femeia care este cu "ala" este la serviciu. Nu trebuie sa stea sa planga ca el are o relatie cu fosta in ceea ce priveste copii, pentru ca intotdeauna un om care a avut copii dintr-o casnicie anterioara va avea o legatura cu mama copiilor, pentru binele copiilor. Odata ce "aia" care este cu "ala" accepta tot "pachetul", nu o impiedica sa fie fericita.
Poti discuta cu el si sa ii spui... el stie mai bine si poate este ok sa aveti o relatie buna si sa fie intelegere mai ales de dragul copiilor daca relatia voastra este una serioasa.
anonim_4396 întreabă:
grimalkiny întreabă:
AlessiaKzm întreabă:
anonim_4396 întreabă: