Este ok ca nu i-ai facut sex oral, dar motivatia este putin ciudata. Atunci cand ai sarutat-o, de ce nu te-ai gandit cati saruti si ce saruti?
Asa este daca cunosti bine persoana si ai incredere faci.Acum ca nu iai facut se pare ca voi erati acolo la piata.Pai cind faci sex nu stai sa te tirgui hai fami, pai stai daca imi faci tu iti fac si eu si etc. Faci ceea ce simti si gata. Daca vrei sa-ti faci oral fai si daca si ea o sa vrea sa-ti faca o sa o faca. Daca nu de altadata nu-i mai faci nici tu ei daca crezi ca vrei ceva la schimb.Insa normal ar fi trebuie ca chestia sa fie reciproca, cel putin eu asa gindesc.Cind te saruti se saruta ambii, cind stiu si eu pipai si tu esti pipait si asa mai departe.Si daca a m-ai facut-o si cu altii aia este ca doar nu avem parteneri pe viata.Nu stii dinainte ca ea sau el va fi partenerul tau si doar cu ala vei face sex.Deci nu e nimeni vinovat sau sa te simti stiu si eu cum ca tipa a mai fost facuta sau cea mai facut.Fiecare are trecutul lui si este treaba lui cea facut.Conteaza ce face in present si ce face cu tine.Insa tu spui ca era prietena ta deci nu era una de la coltu strazii.Si nu ai de unde stii ca ea nu tiar fi facut sex oral daca tui faceai ei.Si pina la urma nu mureai daca ii faceai sex oral mai ales daca ei iar fi placut. Pina la urma ecista si placere din placerea aluilant.Te simti si tu bine cind vezi ca faci ceva bine si partenerul se simte bine.Dar cum am spus chestiile cele mai multe ar trebuie sa fie reciproce.
Pai. hai sa-ti zic o smecherie. vaginul nu este de unica folosinta. Daca se spala. e ca nou. Intelegi? Acum. normal ca exista si riscul. sa nu aiba vreo ciuperca. ceva. Bafta!
Ii o chestie normala mai ales daca aveti o relatie serioasa si daca va iubiti. Nu este iesit din comun sa faci sex oral persoanei iubite. si chestia: " cu cati a facut-o inaintea mea?" nu are asa mare importanta din moment ce se spala. Plus ca placerea este maxima.