E geloasa si nu stie cum sa iti faca rau adica persoana care acum un an tineai la ea aeacum persoana care vrea sa-ti faca rau.asa ca mai bine las-o sa-si bea singura sucul ca nu te merita langa ea.si cel mai important nu raspunde la provocarile ei, nu te justifica in fata ei ca viata merge inainte. succes
345kll@ poate chiar vrea sa vorbeasca cu tine si nu gaseste nicio modalitatea, incerca sa vorbesti cu ea cand este on sa vezi ce doreste. Daca te ia la misto o poti IGNORA din toate punctele de vedere.
succes
Vrea sa te innebuneasca ca sa nu o uiti si cel mai bine e sa o blochezi la FB yahoo, etc asa vei scapa sigur iar daca te suna ii inchizi sau deschizi telefonul sa ii manance credit si nu vorbesti deloc. Va inceta cu timpul.
Pai te gandesti ca ea poate mai tine putin la tine. Chiar daca atunci cand v-ati certat, a reactionat urat, daca in trecut te-a iubit cu adevarat, probabil ca a mai ramas ceva in sufletul ei. Cu siguranta ca s`a simtit aiurea cand a vazut pozele acelea cu tine de pe facebook... Te intrebi ce cauta ea la tine pe profil? Pai poate ca voia sa vada ce mai faci, cum o mai duci...stii? Mereu am fost de parere ca dupa ce te desparti de o persoana, puteti ramane amici.
Nu trebuie neaparat sa obtina ceva daca te suna sau daca se baga in seama. Vrea doar ca sa mai vorbiti, ca prietenii. Pentru ca oricum nici ea pe tine nici tu pe ea nu puteti sa va alungati asa unul pe celalalt din vietile voastre [ chiar daca a trecut 1 an ].
Asa ca stai linistit, daca nu vrei, n`o sa mai ai nicio treaba cu ea.
Depinde de ce v-ati despartit .Si nu cred ca vrea sa te inebuneasca. E doar geloasa. Si motivul geloziei poate fi ca inca te mai iubeste .
Ba cel mai bine cred ca ma duc sa ma vad cu ea ii *** o mama de bataie si am terminat povestea daca e atat de nesimtita tot ea a facut scandal si tot ea se leaga de mine ca de ce am poze cu alta fata CE TREABA E ASTA?