| byanka32 a întrebat:

Fosta preitena a iubitului meu ma ameninta,,,,, ca pune pe cineva sa ma bata daca nu ma despart de el,, suntem impreuna de 4 luni, imi este foarte frica, are doar 14 ani.dar nu pot sa cred ce au ajuns unele fete in ziua de azi, am vb si cu parintii au spus sa nu ma ingrijorez ca vor veni la scoala ei daca incepe cu amenintarile deoarece de vreo 2 luni nu mai zice nimic, dar va rog dati-mi un sfat, prietenul meu e speriat deoarece stie ca ea chiar o va face ( adica va pune pe cineva sa ma bata)

Răspuns Câştigător
| Holocaust a răspuns:

Hai mai dă-o dracu'...
Ignor-o.Probabil e doar o puştoaică frustrată şi plină de fiţe.Totuşi,nu-mi pot imagina că există proşti care s-o asculte pe ea şi care să se ia de tine fără ca măcar să te cunoască.
Dacă într-adevăr se va lua careva de tine, dai şi tu, dă şi el...Cumpără-ţi un spray cu pipier de exemplu, şi foloseşte-l cu încredere pe orice suspect.
Pe bune, doar nu ai ajuns să-ţi fie frică şi să strici o relaţie din cauza unei...coprofage.

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca la varsta ta ai prieten, e normal sa ai probleme. Daca asteptai si tu inca 2 ani macar sa-ti faci prieten, nu te-ai mai fi aflat in situatia asta si nici n-ar fi ras toti de tine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Brigaela):

Draga Brigaela, Fata a spus clar ca cea care o ameninta are 14 ani
" are doar 14 ani"
Fata care a postat intrebarea are 17 ani. Daca te uiti la profilul ei te vei convingewinking

Asa ca...Citeste mai binewinking!

| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate, multumesc

| anonim_4396 a răspuns (pentru Brigaela):

Pentru nimic, si dat dovada de bun simt raspunzand asa. Bravo.

| mona a răspuns:

La cate se intampla in ziua de azi nici nu m-as mira sa puna pe cineva sa te bata dar daca chiar se va intampla asta te sfatuiesc sa o reclami la politie dar sa speram ca sunt doar amenintari si nimic mai mult

| CrazzyGirlCsm a răspuns:

Am trecut si eu prin chestii de genu'. Nu ii mai da atentie.
Ea are 14 ani, dar tu?
Daca se intampla ceva, exista politie, desi daca nu a mai zis nimic de 2 luni, probabil a vazut ca va merge bine si ca nu mai are rost sa se bage.
Daca insa sunteti inca speriati, dati zvonul ca v-ati despartit, ca sa se mai linisteasca apele, si intalniti-va pe ascuns etc.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Nici tu nu esti mai breaza ca fata aia! Daca va pune pe cineva sa te bata totul va fi din vina ta pentru ca nu ti-ai ales baiatul potrivit!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Bianca,

Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| TuguiMihai1 a răspuns:

Amenitarea este o fapta penala si ar fi bine sa o reclami la politie.

| pursisimpluAlex a răspuns:

Pune pe masa. este geloasa si punct. spune-i sa-si bage unghia in gat ca acum esti tu cu el si gata o lin.bft

| mikey06982 a răspuns:

Groaznic,stii ce as face eu? pai i-as propune prietenului meu sa ne ducem frumushel la politie sa o reclamam, nu as suporta mai mult.Sau as luao pe ea frumushel de par si as scutura-o putin sa revina si ea pe pamint.Pai cum sa te ameninte... daca s-au despartit,s-au despartit si gata,acum tu esti al lui el el al tau.Zii in fata cine e ea cu adevarat si ameninta-o si tu ca daca mai continua cu chestii de genu,,Te bat'' vei apela la politie.
In timp ce citeam mi-am si dat seama de ce ei s-au despartit, de nebuna ce e, corect? Nu-ti fa griji, totul va fi bine, si zii prietenului tau sa nu fie las si sa vorbeasca cu ea ca un barbatbig grin
Bafta la rezolvarea problemelor :***

| kristina1234 a răspuns:

Of doamne! strashnik...la ce sau coborat oamenii din ziua de azi...fii atenta draga, sunt nebuni pe lumea asta