anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fosta prietena mi-a spus ca ne vom impaca dar sa o mai astept 1luna jumate -2. oare chiar vrea sa ne impacam sau vrea sa ma faca sa sufar si la sfarsit sa imi zica nu? cand ne vedem doar noi 2 imi spune ca ma iubeste, dar nu il poate lasa asa usor pe actualul iubit. va rog ajutati-ma

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E ceva de genul: ''ce fraier esti, maica!''

Mey baiete, nu te-a invatat nimeni pe lumea asta cum sa nu ajungi carpa de sters pe jos a altora?!

Sincer, ce face ea e bataie de joc clar.Nu-mi dau seama cum de nu intelegi asta!

Inteleg ca esti indragostit, dar deschide ochii ca viata e scurta si multi incearca sa profite de tine!

Ea face comparatii intre voi...pei tu esti marfa in piata!?!
Daca macar tinea la tine, se despartea de ala in secunda 2, dar asa il ia si pe ala de prost, si pe tine de fraier.
In locul tau o dadeam in gat la gagica-su daca ma mai ducea cu zaharelul atata! Cred ca iubitul ei merita sa stie ce are la usa!

Tu faci asa: ''' draga mea, iubire mica, zano, ingeras, tu alegi in momentul asta: EU sau EL!''
Daca te ia iar cu ''nu stiu, mai astept, bla bla bla''' e clar : E doar o mica parasuta proasta care nu stie ce scula sa aleaga!

Si scuza-mi modul de a vorbi dar mi-ar fi placut si mie acum cativa ani sa-mi deschida ochii cineva in modul asta!

| NickiMinaj a răspuns:

laughing ce catelus esti, sa mor.

| ionut7782 a răspuns:

Faza este ca nu te iubeste daca te iubea gasea modalitatea de a se desparti de actualul. te duce doar cu vb atata tot.sau poate ii place sa stea cu fundul pe doua scaune.nu se merita sa o astepti.parerea mea. ea se simte bine aproape doua luni pe langa tine care stai si suferi si o astepti.asta nu este iubire sincer.succes

| MiniEmoTion a răspuns:

Cel mai probabil "joaca la doua capete"
Va verifica pe amandoi, iar la sfarsit alege unul dintre voi(S-ar putea sa exagerez)
Incearca sa fii mai "agresiv" cu ea, mai romantic, sa ne tii la curent cu ce se mai intampla
Baftahappy

| newname a răspuns:

Ea va compara intre el si tine si va decide cu cine doar ca mai mult ca daca ti-a spus ca sa astepti 1 luna apui ea doreste sa scape de tine si daca va veti impaca nu veti fi mult impreuna crede-ma ca si eu am trecut prin asta mie mi-a spus so las doua luni sa astept in fine nu am asteptat nici o luna si ne-am impacat si apoi ear ea mi-a dat papucii fii mai atent succes

| Hiuga0 a răspuns:

Da o sa va inpcati! Aproape la toate fetele le trebuie o perioada de gandire la unele este mai scurta sau mai lunga in aproape 80% din cazurile astea cuplurile sau inpcat!
Eu iti urez succes! Si sigur o sa va inpcati!

fundita?happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se joaca cu tine... te tine de prost si se distreaza cu asta...trateazo cu indiferenta