| tinkerbell2293 a întrebat:

Fostu meu prieten vrea sa ne impacam.Mentionez ca am stat despartiti 1 an de zile.Ne`am despartit dintr-o prostie, de fapt eu i-am dat papucii ca o fraiera...mereu s`a purtat frumos cu mine, nu mi-a vorbit urat, sau alte chestii...chiar m`a iubit, dar acum nu stiu ce sa cred.el spune ca inca mai simte cv pentru mine, dar tot ma gandesc daca nu vrea cumva doar sa se razbune

Răspuns Câştigător
| Estera123 a răspuns:

Nu ai de unde sa stii daca vrea sau nu sa se razbune. Nici de la noi, nici de la tine. In cazul asta este bine sa stati de vorba si sa vezi ce intentii are, cum s-a schimbat in ultimul an. Dupa asta poti lua o decizie. Oricum, chiar daca as vrea doar sa se razbune, nu cred ca ar avea de ce sa se simta asa de bine, pentru ca isi va da seama ca a facut si el o prostie. Dupa cum mi l-ai descris nu ar fi genul care sa faca lucruri de genul asta. Vorbeste cu el si sigur o sa iti dai singura raspunsul.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca e vorba de razbunare, ar trebui sa incercati sa fiti din nou impreuna daca asta iti doresti si tu

| Meeoww a răspuns:

Mai bine impacate cu el daca el chiar te iubea sigur nu vrea sa se razbune... poate a vrut mai demult sa va impacati numai ca i-a fost rusine...parerea mea, ar trebui sa te impaci cu el.

| tinkerbell2293 explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri:*

| celmaice a răspuns:

Sigur nu se razbuna