anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fostu prieten incearca sa ma faca sa cred ca actualu prieten ma inseala! Un sfat ce sa-i zic? Sa ma lase in pace sau sa nu cred in asa ceva? FUNDA:*

Răspuns Câştigător
| raspunz a răspuns:

Intr-o relatie exista doar doi parteneri, tu și el. Fostul nu are ce căuta. Poate e gelos pe fericirea ta și bagă strâmbe ca să-ți strice încrederea în noul prieten. Nu înseamnă că ceea ce spune e adevărat sau că îți vrea binele.
Sfatul meu este să ai încredere în omul de lângă tine, indiferent de ce spun cei din jur, până în momentul în care îl prinzi cu mâța în sac, dacă se va întâmpla asta vreodată.

8 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Fostu poate ca nca nu te-a uitat sh vre sa te intoarca, nu-i trage atentiahappy

| SoryIna a răspuns:

Probabil e gelos si incearca sa te desparta de actualu ca sa fi din nou cu el sau poate... zice adevarul... nu se stie niciodata. Mai bine intreaba in grupul actualului da e adevarat sau nu. Dar nu uita: fi subtila!

| Jozefina a răspuns:

Pai aici ori el e gelos foarte tare ca te vrea inapoi, ori e gelos ca ai fost a lui si nu-i convine sa te vada in bratele altuia, ori o face ca intr-adevar este asa. poate el stie mai bine cinei actualul tau si vrea sa te pazeasca de baieti rai...in caz ca tu stii bine ca el nu te inseala atunci zii fostului ca tu ai incredere in iubitul tau si cachiar daca tear insela ce treab aare el, sa iti dea pace sa traiesti cum poti ca chiar daca o sa te insele macar va fi greseala ta ca ai stat cu el.pur si simplu zii sa isi cate de problemele lui.succes!

| Diux96 a răspuns:

Spune-i ca nu nu il crezi vara dovezi happy

| Charm a răspuns:

Pai sunt de acord cu ce a zis roxana dar se poate sa fie adevarat ca prietenul tau te inseala...ar trebui sa verifici dar sa o faci intr-un mod in care sa nu isi dea seama

| NebOonaТьKa a răspuns:

Sigur ca nu trebuie sai tragi atentia.Gindestete logic,acum`el abia isi da seama ce a pierdut,poate te vrea inapoi, de aia inventeaza dar ca sa fii sigura cere dovezi clare, daca nu are inseamnaca tot e fals. daca ai incredere in prietenu actual nai de ce sa-ti faci griji.Succes:*

| FirstTime a răspuns:

Suna la Ochii Din Umbra o sa te ajute aia sa vezi daca te insala sau nu

| torsi a răspuns:

Nu.l baga in seama