Poate nu are la cine sa se duca si vrea s-o faca geloasa pe actuala lui prietena.Nu cred ca mai simte ceva pentru tine, de indata ce vine la tine doar pentru o zi doua.
Tu esti tipa de rezerva. Baietilor nu le place sa stea singuri nici macar o zi, sfatul meu este ca data viitoare sa il refuzi, sa ii zici ca te'ai saturat sa fi pe locu 2. Cauta'ti pe candva care sa fie in permanenta al tau si sa nu il imparti cu nimeni. SucceS!
Buna Raluca!
Ce sa zic? Este un tip neserios care cauta alinare in bratele altei fete pentru catva timp pe urma pleaca la fosta din nou.Eu cred ca te foloseste, daca tinea intr`adevar la tine ar fi ramas cu tine si nu s`ar mai impaca cu respectiva.Te rog data viitoare cand se mai intampla nu te mai impaca cu el pentru ca fii sigura ca pe urma te va lasa atunci cand se va impaca din nou cu cealalta fata, spune`i NU si ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
Multa sanatate iti doresc.
Vreau sa mentionez ca nu am avut relatii intime cu el niciodata! El e un tip mai serios, asigurat ft bine din pct de vedere financiar iar iubita lui are faima de femeie usoara prin oras.Nu cred ca este indiferent fata de mine,de fiecare data cand ma vede prin oras,cand ne intanim intamplator pe strada imi atrage atentia, ma priveste insistent.Mi-a zis o data ca nu are de gand sa fie cu ea tota viata, ultima data mi-a zis ca si-a dat seama ca pierd timpul unul cu altul.dar totusi s-au impacat din nou
+ la cele spuse anterior, actuala iubita a lui are avantajul ca se afla in oras langa el tot timpul, eu in timpul anului invat si nu ma aflu in tara
Scuza-ma,dar tipul te foloseste la greu.Tu nu vezi asta?
El clar ca te vede ca pe o aventura ca sa-si faca iubita geloasa.
Imi pare rau ca nu mi-am dat seama mai devreme de asta Mi-am pierdut capul pentru ca-l iubesc ca pe nimeni altcineva
Multor fete li se intampla asta, sa iubeasca si sa faca orice ca acel baiat sa fie langa ele chiar daca asta inseamna sa il imparta. Dar chestiile astea cu timpul o sa se duca si o sa privesti inapoi si o sa zici "Oare ce a fost in capu' meu atunci?". Totusi...fiecare isi gaseste iubirea candva. Don't worry, be happy!
Buna Raluca!
Acum ca ai specificat ca el sta cu cea mai usoara femeia din oras inteleg de ce sta mai mult cu ea? Pai din punctul meu de vedere ar fi ca amandoi au parte de relatii intime intre ei si stii cum sunt baietii.si poate in tine vede o fata draguta care merita sa fie iubita si cred ca, chiar te place daca se uita insistent la tine.Dar baietii mai mult prefera sa aiba parte de relatii sexuale decat sa stea cu cealalta fata stiind ca poate o place. Cred ca asteapta sa mai cresti eu stiu e o fii in capul lui? De ce nu il intrebi chiar tu sa vezi ce zice?
NU am avut ocazia sa vorbesc cu el despre asta...si nici nu cred ca mai merita vreo sansa sunt foarte suparata pe mine ca i-am permis sa-si bata joc de mine de atatea ori. Sper ca voi fi destul de puternica ca sa-l refuz data viitoare(nu stiu de ce dar sunt convinsa ca va incerca sa se apropie din nou de mine candva)