Nu! eu zic sa il lasi in pace. ignora-l total. efectiv prefate ca nu exista.cu atat mai ptin sa nu il inviti la un suc. daca te iubeste cand isi va da seama ca ii lipsesti va veni singur la tine. daca miai citit inrebarile de mai demult ai sti ca si eu am facut o prostie de asta si abia acu realizez cat am gresit ca m-am tinut dupa el s mie imi zicea ca ma uitat s de astea s stii dc o facea? ca sa ma faca p mine s sufarasa ca nu-i da satisfactie.gandestete ca daca e sa va impacati mai tarziu n-ar fi mai frumos sa faca el pasu asta? si daca nu il face inseamna ca nu te merita
asta e parerea mea.acum dup ce am trecut si eu prin de astea. u faci km vrei.bafta:*
Buna, nuuu, nu fa asta! Deci nu cred ca merita, daca ti-a spus ca a gasit altele si te-a uitat nu cred ca are rost sa faci chestia asta.
Sunt atatia baieti...incearca sa iti faci un nou prieten, ce rost ar avea sa il inviti la un suc? Crezi ca vei remedia ceva? Poate ca te va face sa suferi sau te va refuza.
Sti care e cea mai buna solutie? Sa incerci sa il uiti si sa fi indiferenta, sa il ignori!
E cel mai bine, nu te umili, nu te injosi ca nu merita, niciun baiat nu merita sa te injosesti pentru. el, crede-ma!
El isi va da seama ce a pierdut atunci cand va observa indiferenta ta si il va durea daca chiar a tinut la tine, il va durea indiferenta si te va cauta el, dar daca nu ii va pasa atunci inseamna ca nu ii pasa de tine si daca nu ii pasa...mai bine uita-l, viata e frumoasa, poti sa iesi cu prietene sau neamuri, colegi/e la suc, sau cu un alt baiat, mai bine in compania unor persoane care tin la tine si care te respecta, decat in compania lui, eu una nu l-as suna.
Nu cred ca e o idee misto, de ce sa revii in trecut la ce bun, traiesta prezentul, schimbate incearca din rasputeri sa-l uiti, si gaseste-ti pe altcineva, nu exista nu pot exista nu vreau, bafta...
Eu zic sa iti vezi de viata ta sa-l lasi in trecut cu alea bune ale lui! daca nu ai fost de suficient de buna pentru el, inseamna ca nu te merita el pe tine stai lin nu-l suna, are balta peste si maine iti poti face prieten daca asta vrei cu adevarat! succes
Cred ca cel mai bine e sa-l uiti. Daca-l vei invita la suc, nu vei schimba mare lucru, poate doar vei suferii mai mult. Daca ti-a spus ca nu mai vrea nimic cu tine, lasa-l sa i se faca dor de tine. Ignora-l! Daca poti flirteaza cu alti baieti cand e prezent...Succes!