Daca ar afla iubita lu ce face iti spun eu ca nu iar mai arde de jucatul cu voi doua si gandeste-te ca poate nu sunt doar doua si sunt mai multe pe care le joaca pe degete. Ia masuri. Si respingel de fiecare data cand vine sa te sarute. Succes.
Doamne, deci ca sa inteleg ala, din povestea asta ala sa sarutat si sa. **** cu 4-5 fete si tu stiai, dar tot te-ai sarutat cu el? Asta se defineste prin prostie nu te supara... da e chiar ridicol adica tu sti ca ala saruta toate fetele pe care le gaseste, inclusiv masa si te saruti si tu cu el si crezi ca e ceva?
Trebuie interzisa dragostea nu drogurile, la alea iti pierzi mintea si echilibrul nu dintii din gura de la prea multa m3 luata.
Asa i sta in caracter,ar vrea sa de a de inteles ca e un fel de,,don juan,,de Romania[daca pentru tine a insemnat ceva acel sarut, pentru el nu a insemnat nimic, sunt sigura de asta]
Asa i sta in caracter,ar vrea sa de a de inteles ca e un fel de,,don juan,,de Romania[daca pentru tine a insemnat ceva acel sarut,pentru el nu a insemnat nimic, sunt sigura de asta], cunosc genu asta de baieti
Eu zic doar ca e un tip care se plictiseste repede si cauta mereu senzatii tari, fapt care principiul lui este de a se juca cu voi!
Daca iti place de el ar trebui sa-l lasi in pace,deoarece este doar un baiat care va vrea pentru as satisface el nevoile,nu pentru dragostea voastra. Daca tu iti doaresti o relatie cu el nu cred ca va fi una prea reusita, deoarece azi te va avea pe tine, iar maine pe alta.
Mutubal întreabă: