Tanjeste dupa tine, daca a fost vinovat la despartire nu merita alta sansa si daca ai fost tu vinovata lasa-l mai bine
Sincer, parerea mea e ca ori e foarte bine crescut si, fiind la un moment dat parte din viata lui, a tinut sa iti faca aceasta urare, ori doreste sa se impace cu tine. Tu ar trebui sa stii asta cel mai bine.
Este intr-adevar unul din cei mai bine crescuti si manierati baieti insa despartirea a fost una urata, i-am spus clar ca nu vreau sa mai am de- face cu el.Noi ne-am desaprtit de 4 ori intr-un an din motive stupide si ne-am impacat de fiecare data deoarece el imi scria mesaje gen:"As vrea sa ne mai vedem, ce mai faci etc."Ideea e ca nu inteleg de ce mi-ar scrie cand de data asta am spus clar ca e permanenta despartirea. Bineinteles ca il iubesc inca, si imi e dor de el dar ce a facut e inacceptabil pentru mine deci motivul desprtirii a fost serios chiar daca nu as fi vrut sa se ajunga aici.
Inteleg. Pai, sincer, nu avem de unde sa stim, nici eu nici tu, care sunt intentiile lui. Probabil ca, odata cu trecerea timpului, o sa te convingi. Totusi, in conditiile in care spui ca despartirea a fost una urata, pare ca el mai tine, intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin, la tine. Nu te-a eliminat din viata lui.
Blocheaza-l si ignora-l.
Este evdient ca urmareste ceva, altfel te-ar lasa in pace.
Pur si simplu a incercat sa fie amabil si gen sa-ti arate ca nu e suparat pe tine si asa mai deaprte.
Pai e over it. A trecut mai departe si nu simte nici un fel de problema sa-ti ureze toate cele bune. E cazul sa treci si tu la etapa urmatoare. El a depasit etapa despartire, tu ai ramas blocata acolo. E problema ta. Si nu, nu urmareste nimic.
Aha, cu alte cuvinte ai fi vrut să îți dea un mesaj de genul în care zice că încă mai ține la tine și că îi e dor de tine iar tu să faci printscreen și să-l arăți tuturor prietenelor tale. Faptul că te deranjează că omul nu suferă după tine te face egoistă, revizuiește-ți atitudinea, exagerezi prea mult.
RRSecularHumanist întreabă: