| DoriB20 a întrebat:

Fostul meu iubit de care m-am despartit acum 1 luna jumate mi-a trimis mesaj cu "Craciun fericit si An nou fericit" inca de dinainte sa inceapa Craciunullaughing Nu i-am raspuns si nici nu i-am urat ceva.E normal ca sunt nervoasa ca a avut tupeul sa imi scrie de parca el e ok, imi vrea toate cele bune, e "over it" cum ar veni.Cam asta am inteles eu.Ce credeti? Exagerez? Urmareste ceva sau e asa cum cred eu?

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tanjeste dupa tine, daca a fost vinovat la despartire nu merita alta sansa si daca ai fost tu vinovata lasa-l mai bine

| DoriB20 explică (pentru mgtow):

Mi-a marturisit ca ma iubeste dar e indragostit de alta fata

| mgtow a răspuns (pentru DoriB20):

E prost

| AFR81 a răspuns:

Sincer, parerea mea e ca ori e foarte bine crescut si, fiind la un moment dat parte din viata lui, a tinut sa iti faca aceasta urare, ori doreste sa se impace cu tine. Tu ar trebui sa stii asta cel mai bine.

| DoriB20 explică (pentru AFR81):

Este intr-adevar unul din cei mai bine crescuti si manierati baieti insa despartirea a fost una urata, i-am spus clar ca nu vreau sa mai am de- face cu el.Noi ne-am desaprtit de 4 ori intr-un an din motive stupide si ne-am impacat de fiecare data deoarece el imi scria mesaje gen:"As vrea sa ne mai vedem, ce mai faci etc."Ideea e ca nu inteleg de ce mi-ar scrie cand de data asta am spus clar ca e permanenta despartirea. Bineinteles ca il iubesc inca, si imi e dor de el dar ce a facut e inacceptabil pentru mine deci motivul desprtirii a fost serios chiar daca nu as fi vrut sa se ajunga aici.

| AFR81 a răspuns (pentru DoriB20):

Inteleg. Pai, sincer, nu avem de unde sa stim, nici eu nici tu, care sunt intentiile lui. Probabil ca, odata cu trecerea timpului, o sa te convingi. Totusi, in conditiile in care spui ca despartirea a fost una urata, pare ca el mai tine, intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin, la tine. Nu te-a eliminat din viata lui.

| RAY a răspuns:

Ar mai vrea si el sa intre in vaginul tau inca o data

| Violleta2022 a răspuns:

Blocheaza-l si ignora-l.
Este evdient ca urmareste ceva, altfel te-ar lasa in pace.

| sierra1 a răspuns:

Fii fair-play și spune-i la modul neutru, "merci, la fel"

| Andreeush a răspuns:

Ai exagerat.
A vrut sa fie politicos.

| OldSoul a răspuns:

Pur si simplu a incercat sa fie amabil si gen sa-ti arate ca nu e suparat pe tine si asa mai deaprte.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Cu o asemenea idioata, sper si eu sa fi trecut peste.

| HadesSs a răspuns:

Stai calma a trimis la toata lista happy

| OrdanKarris a răspuns:

Pai e over it. A trecut mai departe si nu simte nici un fel de problema sa-ti ureze toate cele bune. E cazul sa treci si tu la etapa urmatoare. El a depasit etapa despartire, tu ai ramas blocata acolo. E problema ta. Si nu, nu urmareste nimic.

| Eduard196 a răspuns:

A vrut sa iti obtina atentia

| Șurubelniță a răspuns:

Aha, cu alte cuvinte ai fi vrut să îți dea un mesaj de genul în care zice că încă mai ține la tine și că îi e dor de tine iar tu să faci printscreen și să-l arăți tuturor prietenelor tale. Faptul că te deranjează că omul nu suferă după tine te face egoistă, revizuiește-ți atitudinea, exagerezi prea mult.