Cred ca tipul si-a dat seama ce a avut si cea pierdut.
Eu zic sa-i mai acorzi o sansa, dar nu-i da acces la tot din prima. Ia-l usurel, mai cu stop.
Probabil ca dupa aceasta perioada si-a dat seama ca tot cu tine vrea sa fie.Tu ilcunosti mai bine, iar daca vrei sa te impaci cu el ar trebui sa aveti o discutie deschisa si calma. Fara reprosuri din trecut. Spune-i ca esti dispusa sa incerci daca si el vrea sa ia relatia in serios.Sincer eu am intalnit cupluri care s-au despartit si s-au impacat dupa un an si sunt foarte bine.Tu il cunosti cel mai bine.Dar gandeste rational si nu cu inima. Daca te impaci pregateste-te si pentru o dezamagire ca sa poti trece peste.Dar eu zic ca va fi bine.Probabil nu a mai putut iubi pe nimeni ca pe tine, si cu totii gresim in viata.Acum depinde de tine daca-l poti ierta.Dar vorbiti deschis si vezi la ce concluzie ajungeti
Poate el chiar te iubeste si vrea sa va impacati... daca el a recunoscut ca esti prima fata pe care a iubito cu adev... poate te vrea inapoi
Si-a dat seama ce a pierdut. Probabil si-a dat seama ca a pierdut o fata speciala si ca nicio fata din viata lui nu`i poate lua locul.Acorda`i o sansa, poate chiar regreta ce a facut. Mai ales daca si tu il iubesti. Nu te grabii lasa`l pe el sa faca primul pas. Nu te baga in seama la scoala, poate nu vrea sa-l vada profesorii in preajma unei fete.mai stii. Oricum acorda`i o sansa poate nu te va mai face sa suferi. Mult succes!
@crinu Cica ai rank-ul 6 si dai raspunsuri de pomana.Nu pricep dc nu poti da macar un rasp bun? Nu stiu de unde ai atatea raspunsuri castigatoare.Si mie mi-ai dat un raspuns foarte aiurea.
Sfataca nu vrei sa raspunzi, sau ti se pare aiurea intrebarea mai bine stai in banca ta!
beausingurlamasamea întreabă: