Ciorba reincalzita...
Mai ales ca ai afirmat, ca dupa despartire, dragostea nu mai existadupa ce ai aflat ca te-a mai si inselat, in timpl relatiei.
Cum poate reveni "dragostea"? Poate este o reminiscenta a trecutului.Nu cred ca este "reindragostire! Il mai vreimdiar pentru ca ai si niste amintiri frumoase cu el. Daca o sa-l accepti ca iubit,oare nu o sa ai mereu in minte faza cu "inselatul",ca o sa se intample iar?
Puteti fi prieteni in continuare,ca sunteti oameni civilizati,dar,parca mai mult,l-ar face sa creada,ca se poate si a adoua oara,ca iar il ierti
Poate sunt prea radicala, dar, mai ales baietii, dar si barbatii, asa sunt facuti sa fie.
Merita! Uneori oamenii se schimba si nu ne vine a crede. Aveam vreo 14 ani cand am fost impreuna cu baiatul de care imi placea mult. A durat 4 luni, m-a inselat, peste 1 an am vorbit iar, ne-am cuplat, apoi brusc nu am mai vorbit, l-am iertat o a 3-a oara am zis ca va fi ultima dar nu puteam pentru ca incepeam sa simt din nou acele lucruri de la inceput, dar ne-am despartit. Acum, a 4-a oara, tin sa iti spun ca e tot perfect, nu imi vine sa cred ca pentru mine s-a schimbat, nu ii vine nici la maica-sa sa creada, suntem de 2 ani impreuna si este totul bine. Uneori, oamenii realizeaza ce pierd, se schimba, iar daca tu esti acolo sa le acorzi si o a 4-a sansa, tot poate fii exact cum iti doresti.
NU.daca te.a inselat o data o va face si a doua oara si tot asa.sunt atatia baieti, cauta.ti altul.de ce te.ai intoarce la o relatie care nu a mers? e pierdere de vreme.
Daa,dar daca o sa il ierti : Aceasta sa fie ultima data.Sincer daca a facut-o o data o va mai face ( dar nu este sigur ). Poate tine la tine foarte mult si nu va mai face asta.Depinde si de ce simti TU! Funda? Si multa dragiste alaturi de persoana iubita!