Pai atunci luati masuri amandoi ce mai asteptati? pune-ti mana si intalniti-va intr-o zi, stati de vorba si stabiliti ce va urma pentru ca, din moment ce el incearca sa te faca geloasa inseamna ca totusi, mai simte ceva pentru tine. Succes!
Sa-ti amintesti ca ii zici fostul, si de ce ii zici fostul. Poate v-ati certat, poate v-ati dat seama ca nu aveti un viitor impreuna, poate orice altceva. Daca nu era (si este inca) ceva care sa va desparta, nu l-ai mai numi fostul.
Pai ne-am certat cam dintr-o prostie dar el mi-a spus ca daca mai vreau sa fiu cu el sa ma schimb.
In orice relatie apar furtuni. Daca o furtuna mica, o prostie, este in stare sa o faca sa se prabuseasca, ma intreb cat de puternica a fost acea relatie.
Solutia nu este asta, cineva care te iubeste te sfatuieste, iti arata ce ai gresit si cauta impreuna cu tine o solutie pentru indreptare, nu iti impune sa te schimbi tu fara ajutorul lui. Asta dovedeste o oarecare vedere egocentrista.
Si eu cred ca ati ajuns in situatia asta, sa va certati dintr-o prostie, pentru ca in relatia voastra a lipsit dialogul.
Bananacantareata87 întreabă: