| Miruu9 a întrebat:

Fostul meu prieten a fost ceva timp cu o fata, iar fata aceea a ramas gravida cu el. Acum ei nu mai sunt impreuna, dar el vrea ca noi sa ne impacam. Eu i-am spus ca ar trebui mai intai sa rezolve problemele cu acea fata si dupa o sa mai vorbim despre aceasta chestie. Ar fi bine dupa ce isi rezolva problemele cu ea sa ma impac cu el sau sa ramanem doar simpli amici?

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai procedat cuminte si intelept,foarte bine.
Daca el va reusi sa isi rezolve problemele intr-un mod satisfacator,atunci va trebui,un timp,sa fiti simpli amici.
Si daca,in decursul acestei perioade de "amicitie",si tu simti ca inca il doresti,si el da semne de suficient regret si dorinta sincera sa fiti impreuna,e bine!
Dar,dintr-o data sa fiti iarasi impreuna,e cam mult,poti risca sa-l vezi facand aceleasi greseli pentru care ati ajuns sa va despartiti o data!
Oricum, ai judecat bine, mult noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca dacate-a parasit odata o va face iar. Teoretic,ai procedat ff bine. Sfatul meu:daca isi rezolva problema,nu te grabi, convinge-te daca mai merita relatia, stiu ca inimii nu ii poti dicta.Mult noroc.

| foxi a răspuns:

Vrei sa fii si tu in viitor insarcinata si parasita? Nu te impaca cu oameni fara caracter!

| Qvadis a răspuns:

Drago, ca barabat ce sunt ( zic unii si spun si eu :p)...nu exista amicitie intre un barbat si o femeie.happy Mai devreme sau mai tarziu gighi-mighi prieteneste. Acum, spune i asa: >.Nu fii idioata, cum sa rezolve cu cealata fata? Sa o ia in casatorie? Sa o convinga sa renunte la copil, pentru. tine? Sau pentru el? El fuge de responsabilitate... esti tu in stare sa-ti asumi si responsabilitatile lui? Cuvantul de ordine : Mars de aici! Asta sa-i spui.Atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.