Pentru ca, probabil, l-ai jignit cu afirmatile (status-urile) tale de pe mess?
Nu ar strica ca, atunci cand iti dai seama ca a fost greseala ta, sa iti ceri scuze si sa incerci sa repari ce ai stricat - nu ma refer la relatie, dar la bruma de consideratie pe care poate o mai aveti unul fata de celalalt.
Inseamna ca e un prost cum poti spune asa ceva daca te iubea nu te ranea in modul asta urat
lasa-l in pace il vei uita, din pacate cine iubeste sufera cel iubit isi bate joc
profilu meu =blog
In viata omul se mai pacaleste. Cateodata atribuim persoanei de care ne indragostim calitati pe care nu le are. Atunci cand realizam ca ne-am pacalit, traim o mare dezamagire. Si totusi uitam esentialul: dragostea vine si pleaca fara sa ne intrebe. Respectul insa trebuie sa ramana.
Buna!
Sfatul meu este sa il intrebi pe el de ce a zis asa ceva, iar daca nu iti raspunde la intrebare inseamna ca nu te mai iubeste!
Bună Cristina.
Să ştii că oamenii spun multe lucruri la nervi,uneori inconştient.
Nu ştiu care a fost motivul pentru care vaţi despărţit, dar discută cu el când e calm.Îl cunoşti cât de cât şi îţi dai seama când poţi avea o discuţie serioasă cu el.
Întreabă-l dacă a vorbit serios când a spus că totul a fost o greşeală.
Dacă a vorbit serios, să ştii că nu merită să-ţi mai baţi capul. Ştiu că e greu, dar e mai bine să lăsăm trecutul în urmă şi să ne axăm pe prezent, viitor.
O zi bună îţi doresc!
Da. Ar trebui sa vorbesti cu el. Macar a spus ceea ce a gandit. Nu este ca altii un fatalau care sa-si inghita cuvintele ca sa nu te "raneasca".
Ar trebui sa vorbesti cu el din doua motive:
1. Ca sa aflii de ce a fost o greseala? (De unde naiba sa stiu eu sau cineva de pe site? )
2. Probabil vrei sa-i demonstrezi ca n-a fost nicio greseala. (Si nici asta nu conteaza. Dupa un timp vei incepe si tu sa crezi ca a fost o greseala.)
Tu nu iti poti gasi un baiat bun? e dreptul tau si baieti buni sunt o gramada, doar ca trebuie sa-i alegi.
Inseamna ca si-a gasit alta! are pe cineva. Raspunsul de el dat in acest mod inseamna ca nu te iubeste mult! Inseamna ca are tentatia sa renunte la relatia ce a-ti avut-o