Amici? NU NU NU...ai facut bine. Daca ati fi ramas preteni mereu ai fi avut sparante in vint, si asteptare te-ar fi durut. Dar asa, fiecare pe drumul lui e mai corect. De la inceput iti va fi greu, uneori iti va parea rau c nu ati ramas prieteni, dar asta va trece si vei putea sa-l uiti mai repede, fara sperante desarte, fara asteptari. Si niciodata sa nu te gindesti la cit timp a durat relatia, asta te face sa de doara si mai tare. 7 luni nu e nimic, daca tu plingi pentru7 luni, ce sa mai zicem de altele care se despart dupa ani de zile? Asa ca fii cu gindul ca esti tinara si ca baietii nu s-au terminat asa ca iti vei gasi unul care sa te respecte si sa te iubeasca, iar fostul tau isi va da seama ca te-a pierdut atunci cind te va vedea fericita cu altul, dar atunci tu nu vei mai vrea sa fii cu el. Asa ca capul sus si uite-te doar inainte, fara a intoarce capul in urma.
Eu as fii dat orice ca sa fiu amica cu prima mea iubire dar...acum nimic nu mai e la fel...si nici posibil nu mai e
Eu cred ca mai bine ramaneati amici.Ca [presupun] ca nu a fost prea dureros motivul pentru care v-ati despartit. Daca de exemplu te insela sau ceva, ar trebui sa nu mai vb, dar cu un alt motiv nu are rost ca sa nu mai vb!
Deci, eu urasc chestia asta. Vreau sa ne despartim insa putem ramane prieteni e ca si cum ai spune : Ti-a murit cainele dar il poti pastra. Mie nu mi-a mai pasat de fata care s-a despartit de mine, punct. Nu depind de ea, am o viata inainte, am destui prieteni nu mai am nevoie de una care mi-a frant si inima pe deasupra. Aici depinde, daca era o persoana pe placu tau si tu inca il iubeai e bine ca nu ati ramas amici. Te distantezi si-ti trece.
Uite cum sta treaba... Daca te-ai despartit de cineva si el/ea ti-a cerut sa fiti inca amici...inseamna ca nu te-a iubit niciodata sau ca inca te mai iubeste.
Trebuia sa ramaneti amici, adica gandeste-te, tu poate l-ai iubit, 7 luni de zile si dupa aia sa treceti pe strada ca si cum absolut nimic nu s-ar fi intamplat. Consider ca e cea mai mare prostie sa nu ramai prieten cu cineva dupa ce ai avut o relatie cu el