Le face 100% din plictiseala sau pur si simplu vrea sa ramaneti prieteni. Daca vroia sa fie cu tine iti spunea, nu e mare schema.
Relatiile trecute asa trebuie sa ramana. Este alegerea ta daca doresti sa mergi inainte sau inapoi.
Si tu crezi ca i-ar spune prietenei tale daca vrea sau nu sa mai fie cu tine? Bineinteles ca nu, asa as proceda si eu.Ce treaba are prietena iubitei cu noi? Eu zic sa-l intrebi chiar tu daca ai mai mult curaj decat el ca e clar ca inca mai simte ceva, 2 ani nu se sterg DELOC usor! O vorbeste cineva care stie si a trecut poate prin asta.Nu pierd timpul, te pup!
Baietilor le e teama sa isi arate sentimentele. Vorbeste cu el, daca nu e comunicare atunci nu e nimic. Prin gesturile care le face iti arata pur si simplu ca ai insemnat ceva pentru el si ca nu vrea sa te uite. Probabil exista si o impacare dar mai vrea sa te tina asa pe jar. Pupici :*
Exact așa am pățit și eu, ca și tine.Nu știi ce vrea,îți dă semne că te-ar vrea înapoi,dar dacă-l întrebi,spune"NU".Îți zic ceva,orgoliul lui e prea mare,crede-mă,dar trebuie să fi suficient de deșteaptă să-l lași așa.El probabil așteaptă să faci primul pas, dar tot "NU" ar spune, pentru că ar fi prea mândru de el să recunoască, doar e "băjat". Lasă trecutul în spate, că n-are rost să recitești vechile capitole din viața ta.Totul într-un final va fi bine, iar dacă nu, înseamnă că nu e finalul.Baftă!:*
Pai parerea mea este ca el inca simte ceva pentru tine dar ori nu stie cum sa iti spuna ori ii este teama ca l-ai respinge. Daca mai simti ceva pentru el cel mai bine este sa vorbiti si la lamuriti lucrurile. Cine stie poate v-ati certat dintr- chestie banala sau care s-ar putea repara Iar lui din cate ai povestit ii cam este dor de tine si cam ''ti-o arata'' doar ca el asteapta ca si tu sa ii arati ca iti este dor de el si ca vrei sa va impacati si a spus ca nu mai vrea sa stea cu tine pentru ca a simtit ca il ''respingi'', ca nu rapunzi ''gesturilor '' lui Ar trebui sa vorbiti! Cred ca v-ar putea ajuta mult! chiar daca nu reusti sa va impacati... o sa va ajute sufleteste cat de cat Sper ca te-am ajutat! fundita? Pup pa!
Pot sa fie doua variante din punctul meu de vedere:
1.El mai tine la tine dar nu i-a zis acelei fete ca sa nu-ti zica tie. Poate nu i-a zis ca te mai place ca sa-ti puna rabdarea la incercare.
2. Poate nu mai are sentimente pentru tine si face toate astea in gluma ca sa vada cum reactionezi.
Daca a spus ca nu, inseamna ca nu mai simte nimic pentru tine.
Ceea ce face el si tu nu-ti poti explica sub nici o forma, se poate numi, in cercurile noastre, buna crestere!