Este gelos! si eu am trecut printr`o situatie gen a ta...mai bine fi indiferenta cu el! nu arata ca-ti pasa deoarece ii dai satisfactie si nu cred ca ai vrea!
Este gelos pe amicul tau.Si este urat din partea lui sa provoace vorbe urate neadevarate(nu are de unde sa stie) "nu i se scoala".si sa va zica de rpezervativ.Adica cu ce drept spune el asa ceva? Daca ar fi ceva de ce il intereseaza? Iti zic eu.Pt ca este gelos.Eu iti dau un sfat.lasa-l pentru ca daca tinea la tine nu indraznea sa-ti vorbeasca de prezervativ sau sa vorbeasca asa urat.este doar gelos si isi baga nasul, insa si prin gelozie trebuie sa arati putin respect.Eu iti zic sa ii dai o sansa relatiei cu amicul tau si apoi sa vezi cum decurge.Nu-ti recomand sa te intorci la fostul dupa cum se comporta si vb.
Nu te supara dar este vizibil faptul ca fostul tau se foloseste de tine,eu te inteleg din toata inima ca il iubesti,dar lasa-l sa plece odata si pentru totdeauna, este porc mare si cu tine si cu alta si inca tea parasit. Gandeste-te la un lucru-trebuie sa te iubesti pe tine in primul rind, apoi pe altii. Pe langa toate cele ce iti face inca si nu-ti permite sa-ti faci viata personala.oribil.parasestel tu odata si odata pe fostul tau, refuzal sa va vedeti.si traiesteti viata din plin! bafta
Este gelos, dar asta nu ii da dreptul sa vorbeasca asa. E cam neobrazat. Da-i pace. Dar daca tu chiar nu poti fara el atunci spune-i ca il vrei inapoi dar daca despartirea a fost de comun acord, poate nu te mai vrea...
Incepi jocul in cazul asta.Contrazice-l,spune-i ca greseste, ca amicului tau chiar i se ridica, ca nu ai facut-o dar ca ai simtit-o cind va sarutati.Prajestel un pic da-l naibii de habauc.
beausingurlamasamea întreabă: