| valeriadrew a întrebat:

Fostul meu prieten imi spune ca nu ma mai iubeste si se intilneste cu alta fata, dar la adio mi-a spus : ADIO IUBIREA MEA...
Nu inteleg ma mai iubeste sau nu?
Ce sa fac sa-l uit sa mai rabd putin, poate se va intoarce?

Răspuns Câştigător
| petrescuionut a răspuns:

Nu stiu cred ca te place si iasa cu alta sa te faca pe tine geloasa sa te gandesti mereu la el sau profita de acea ocazie fiindui teama ca tu o sal refuzi eu sunt baiat si am facut la fel la o fata pana la urma i-am spus de ce si acum suntem impreuna

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pai ii clar, si-a luat adio si de la tine ca persoana, si de la iubire. Ca in Luceafarul. straight face

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Urasc fetele care la un amarat de "iubirea mea" sunt date peste cap si nu mai stiu sa isi foloseasca creierul. din moment ce e cu alta este clar ca nu il mai interesezi, asa ca fa bine si uita-l si cautat-i altul. Nu arata ca esti disperata, noi baietii detestam disperatele.

| neutrino a răspuns:

Ai incredere in el, ca daca nu te mai iubea, iti spunea acest lucru.

| sofisis a răspuns:

Daca ati avut o relatie lunga, probabil ca ii esti draga si e felul lui de a-ti spune ca vei ramane o persoana speciala pentru el.
Dar nu, nu cred ca are rost sa il astepti sa isi traiasca relatia actuala ca dupa sa vezi daca mai vrea sau nu sa se intoarca la tine.

| Nick9401 a răspuns:

Eu cred ca nu te mai iubeste! Deoarece daca te iubea nu se mai intilnea cu altcineva!