Cery, am spus-o si o mai spun odata.Baiatul asta nu te meritaEste prea gelos.Si mai ales ca face ce vrea cu tine.
Azi spune ceva, maine alceva.Nu merita.Sunt multi baietii pe aceasta lume.Stiu ca u il iubesti si ca iti va fi greu sa il uiti, dar e mai bine asa.Si pentru tine si pentru el
Cauta pe altcineva.Care sa nu faca misto de tine si care sa te iubeasca cu adevarat!
Papa si mult succes!
Noi zicem cam ce vrei tu sa auzi..ca nu merita, e un nesimtit, intr-adevar, se inseala cand zice ca esti geloasa pe el.si de fapt tu nu te-ai smecherit.esti aceaisi fata naiva si sensibila care erai si acum 2 ani...
Daca nu te respecta inseamna ca nu te merita, viata merge inainte, sunt baieti destui... O relatie se bazeaza in primul rand pe incredere, respect reciproc, devotament, comunicare, raspunde tu la intrebarile astea si pe urma trage concluzia necesara...
Este interesat de tine dar nu stie sa te aprecieze, cine te iubeste nu te raneste
Eu zica ca un om care nu te respecta nu merita nici un pic din atentia ta, eu nu zic sa nu te impaci cu el, dar gandeste-te ca poti crea un precedent si poate sa te mai injure si altadata.Sant o gramada de baieti, ai de unde alege cauta pe cineva care sa te merite...parerea mea. pup si ai grija de tine bafta multa