Poarta o discutie serioasa cu tine si cere-i lamuriri. Si eu trec prin momente grele acum, partenerul s-a mutat cu buna stiinta din casa si suntem in negocieri. Pacat ca oamenii nu au curaj sa decida ce fac cu viata lor, altfel nu i-ar mai face pe altii sa sufere! Daca vrei sa vorbim despre asta in privat, lasa-mi un mesaj! Bafta si fruntea sus! In timp ce tu sau eu, sau alte fete, suferim, partea masculina o duce bine mersi. Bravo lor!
Dacă nu şi-a atins scopul când a-ţi fost împreună (adică sex) bănuiesc că din orgoliul masculin foarte rănit, ar merge pe proverbul (niciodată nu e prea târziu)
Ai mare grije că pe urmă te lasă cu ochi-n soare şi te va arăta cu degetul! Să fii iubită maxim!
Poate ca l-a deranjat ceva prea tare in comportamentul tau si desi te iubeste, nu mai are incredere in tine, nu se indura nici sa te lasa in pace, dar ii este si teama sa nu sufere o dezamagire in viitor
Sau poate doar vrea sa se culce cu tine.normal ca iti spune ca te iubeste toti baieti spun asta cand au un interes.dar probabil fostul tau iubit e un baiat mai special si mai sensibil si chiar te iubeste.si atunci te cauta dar nu vrea sa va impacati pentru ca....pentru ca iai ranit inimioara lui de baietel.cati ani ai? 14? nu te iubeste si nici nu tine la tine. vrea doar sa se culce cu tine
AlexEjmecheru întreabă: