Că s-a plictisit de tine, e evident. Îşi bate joc şi tu nu îi spui nimic, cam nasol.
Deci e cam naspa situatia, pai pot sa te intreb de cat timp esti cu el?, poate ca e genul de baiat care doar vrea sa profite, daca nu sunbteti de mult timp impreuna banuiesc ca asta ii motivul insa daca aveti mai mult d sa zicem 5 luni atunci ori te insala ori nu tine la fel de mult la tine precum ai crezut
Scuze ma gandeam ca sunteti impreuna scuze, eu sunt de parere ca relatiile care se termina nu pot devini prietenii extrem de apropiate deci consider ca nu ar trebui sa iti pese ci sa iti para bine ca nu s-a intamplat cat ati fost impreuna si acum stii bine c tip te persoana e
Mai bine este sa nu il bagi in seama pentru ca nu are rost sa te superi din cauza unui calomnios.
Parerea mea este ca el s-a saturat de tine. Mai bine il lasi in pace stiu ca te doare am trecut prin asta. El e acum mare si smecher ca s-o despartit de tine Da'i pace o sa vada el ca ce pierde. Nu te supara din cauza ca el rade de tine asta e viata uni chiar sunt nesimtit.