Hei stiu cum e ca dupa ce iti spune ca te iubeste pana la cer si inapoi sa ajunga la vorbe de genul fara sa ii faci nimic. O astfel de persoana nu merita suferinta ta, desi stiu ca e usor de zis si greu de facut. Cel mai bine sa iti gasesti ocupatii sa iti poti lua mintea de la el si sa il tratezi cu cat mai multa indiferenta, sa ii arati ca nu-ti pasa. Un lucru care te-ar putea ajuta sa te "desprinzi" de el ar fi sa te gandesti la cat de urat te-a jignit si la defectele lui. Astfel iti creezi o imagine negativa si iti zic eu cu timpul vei realiza ca nu merita, atat cu creierul cat si cu inima. La mine a functionat.
Mi-e mila de tine, sincer! Si sunt baiat!
Cel mai bine pentru tine este sa te "aduni" si sa te gandesti ca vorbele urate inseamna lipsa de respect din partea lui pentru tine! Asta e de ajuns ca sa intelegi ca el nu mai are nimic pentru tine. Eventual si tu ai gresit si e bine sa iti dai seama unde ca sa nu mai repeti greselile acelea. Eu unul cred ca i-ai permis prea multe si i-ai facut pe plac in timpul relatiei. Probabil ca de multe ori ai uitat sa te respecti pe tine insati pentru a-i face lui pe plac.
Mergi mai departe, cauta sa intalnesti alti baieti si nu grabi lucrurile...rabdarea de multe ori duce la lucruri marete.
Trebuie doar sa te convingi ca ai facut o alegere foarte proasta. E clar ca s-a prefacut in tot acest timp. Nu ti-a meritat atentia timp de 7 luni, cu atat mai putin iti merita inima acum.
Hey deci stiu cum e asa imi facea si mie fostul (rasplatestel cu aceeasi moneda adica sa nu faci la fel sa ii zici jet sau mars pur si simplu adreseaza-te cu cuvinte tari si dure care sa il cuprinda la inima cum te a cuprins si pe tine)si poti sa il uiti doar daca iti zici in cap nu imi pasa de el de persoana lui daca nu mai incepi sa te interesezi de el daca incepi sa nu il mai iubesti stiu ca e greu dar zi asta in gand nu mai imi pasa de el stiu cum e si pe mine ma dureau vorbele lui acum il doare pe el (prinde si tu mai mult tupeu si nu mai pune suflet la tot ce zice daca zice prefate ca nu a zis nimic sau pur si simplu ignora-l, incearca cand iti mai zice ceva, incearca sa il ignori sa nu te deranjeze si gandeste pe el la durea vb mele? si prinde mai mult tupeu fi mai tare tu decat el si cand o sa il uiti de tot si nu o sa il mai iubesti el o sa vina dupa tine crede-ma stiu ce spun eu nu il mai plac deloc si el se tine dupa mine, ma apara etc..eu iubesc pe altu si el se tine dupa mine asta este! funda!:*succes mare:X
Buna
Nu cerd ca are dreptul sa se poarte asa cu tine din momente ce tu nu iai facut sau zis nimic.Cred ca ar trebui sa il iei si sa il intrebi de ce vorbeste asa cu tine si sa ii spui ca pe tine te deranjeaza vorbele lui.
Cand il vezi pe afar zi un simplu ''buna'' sua poate nici ala si mergi din fata blocului..numai sa nu il mai vezi pe el.Nu te mai gandi la el fa altceva si cu timpul ai sa vezi ca o sa il uiti si totul va fi bine.
E un porc si jumatate. Data viitoare nu-ti mai cauta astfel de persoane ingamfate. Se poarta asa cu tine pentru ca nu te mai iubeste si are impresia ca tu esti la picioarele lui pentru ca il iubesti. Ce trebuie sa faci este sa-i areti ca ai trecut peste, poate sa-ti ti capul sus si sa incerci sa-l eviti si sa nu mai iesi cu el si prietenii lui afara. Cand te va vedea cu un alt baiat de mana va realiza ce a avut langa el si acum nu mai poate avea
Lasa-l. Din ce povestesti rezulta o mare lipsa de respect. Iar daca nu exista respect, o relatie nu poate merge. Oricat ai suferi, o sa fie mult mai bine fara el. Te umileste si totusi tu nu pleci de langa el. La un moment dat o sa-si permita mult mai multe pentru ca stie ca ai devenit "batrana credincioasa", care mereu ii va sta alaturi, indiferent ce-ar face.
Ce povesti pe aici doamne...Simplu nu mai vrea sa fie cu tine si de aia se comporta asa...
N-ai ce sa faci din pacate. E usor sa-ti spun insa de aplicat e mai greu. Poarta-te indiferenta, insulta-l inapoi, zi-i sa nu-ti mai vorbeasca asa. Nu-l mai saluta deloc. Sterge-l de pe Facebook si de pe messenger. Din moment ce vorbeste asa cu tine nu merita nici macar un gram de respect din partea ta. Timpul le va vindeca pe toate, iti urez mult succes!
Scurt si la obiect: la ala nu-i pasa de tine, cel mai bine este sa il uiti. Da stiu, nu poti. Atunci te prefaci, faci cumva dar nu mai sta dupa el pentru ca esti jalnica.
Pai cred ca face asta doar pentru a se lauda, pentru a arata prietenilor vostri ca el a rupt relatia. si daca vrei sa il uitai folosestete de un alt baiat care te place.
Probabil se da in spectacol in fata prietenilor...cat despre partea cu "ce sa fac sa il uit?", nu mai sta in preajma lui, incearca sa il eviti si cauta pe cineva care te merita
Buna, ma cheama alex si cred ca am raspunsul
Eu zic, sa nu il mai bagi in seama, o sa il doara rau de tot, in al 2-lea rand daca se mai uita urat la tine incearca sa nu te uiti la el, iar despre vorbele acelea ....nu am ce sa zic, este chiar un mitocan ceva asemanator mi s-a intamplat si mie mult noroc, sper sa isi dea seama ce a pierdut