Draga mea, astfelde baiati nu merita toate lacrimile tale. Daca mi.ai fi spus ce varsta are baiatul respectiv, probabil se subintelegea. E copil, si probabil se oftica. Cred ca cineva i. a spus ceva despre tine care l. a deranjat, insa asta nu e un motiv sa te Stai linistita, roata se intoarce mereu, va veni si locul lui. Pana atuni fi puternica, ai incredere in tine, sunt sigura ca esti o fata frumoasa si cu un suflet mare, si orice baiat va fi noroc sa te aiba. Take care!:*
Buna,
Daca ar fi un baiat calumea, ar sti ca acele vorbe nu ar trebui s le spuna nici in gluma catre o fata, mai ales ca ati fost si impreuna, e clar ca nu il mai interesezi si vrea doar sa isi bata joc.
Incearca sa te indepartezi de el, o sa il uiti cu timpul chiar daca este greu, insa, o sa vezi ca se poate.
Evita-l de cate ori poti, nu mai sta in preajma lui si nu te mai baga in seama cu el, asta e cel mai bine.
Si pe deasupra, gandeste-te si tu ca nu meriti toate insultele alea nici macar in gluma, trebuie sa ai un pic de orgoliu si sa faci in asa fe incat sa nu mai aiba ocazia sa "glumeasca" asa cu tine, gandeste-te ce parere au cei din jurul tau, care il aud cum vb cu tine, nu cred ca meriti asa ceva, asa ca gaseste ceva mai bun
La mine fosta prietena facea asa la care eram primul pentru ea.Asta e dovada de imaturitate si nu ar trebui sa-l bagi in seama. El te cunoaste si stie ca-ti face rau, isi hraneste orgoliul cu asta.
Incearca sa fii indiferenta ca sa vada ca daca tot continua asa nu Rezolva nimic. VreA SA fie in centrul atentiei dar cu timpul o sati provoace un sentiment urat...