| Nikcoletta a întrebat:

Fostul meu prieten și-a schimbat nr de telefon
si nu știu cum sa-l mai găsesc.
Mi-am făcut alt Facebook și m-a blocat, aseară mi-am făcut încă 4 conturi de Facebook i-am scris mesaje
iar el nu mi-a răspuns dar mi- a dat block la toate 4.
Cum aș putea sa iau legătura cu el? sa mai fac câteva Facebook-uri să îl stresez cu mesaje?

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E clar ca inca mai tii la el. Vezi sa nu faca reclamatie la Politie pentru hartuire. Nu te mai vrea, lasa-l in pace.

| GdX a răspuns:

Esti disperata nu? Daca continui asa poate iti face plangere la politie pentru hartuire. Lasa-l. Opreste-te. Daca e fostul sa fie fostul. Cauta altul daca e nevoie. Daca ajungi la politie te mai trezesti si cu ordin de restrictie si cu amenda. Asa ca vezi-ti de treaba ta.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Esti obsedata. Lasa omul in pace daca nu vrea sa mai aiba de-aface cu tine. Mai bine concentreaza-te asupra ta si a lucrurilor din viata ta, decat sa iti urmaresti fostul.

| RAY a răspuns:

Imi place de el,il felicit, un barbat adevarat, nu sclavi astia care se pun ingenunchi in fata partenerei, jalnic, patetic

| corbulalbrosu a răspuns:

Cu cat vei insista si il vei stresa si ''f*** creierul'', cu atat mai mult si sigur vei reusi sa-l indepartezi probabil definitiv, daca acesta este de fapt si obiectivul propus. Succes!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar gata... ce treaba mai ai cu el? Ce naiba, o zici de parca este normal sa il strezezi cu mesaje. Nu. Lasa omul. Daca nu te vrea, ti-a dat block cu un motiv. Fii o persoana buna si normala si lasa lucrurile asa. Treci peste.

Numai bine!

| Freya1 a răspuns:

Sa il lasi in pace femeie.Ai putina demnitate in tine daca nu vrea nu vrea, ce dumnezeu s-a terminat p.a?

| Catrice a răspuns:

Nici nu ma mira de ce și-a schimbat numărul...

| SilentRain a răspuns:

Lasă-l în pace, ești pisihopata?
Omul nu vrea sa audă de tine

| Sofer a răspuns:

Pari cam disperata după el. Lasă-l și gasesteti alt prieten.

| Emma30555 a răspuns:

Poți sa ți faci și 200 de conturi și sa i găsești și 20 de numere de telefon, dragoste cu forța nu se poate. Încearcă tu sa iubești un om pe care nu îl vrei sub nici o forma sa vedem dacă poți și dacă îți convine sa ți dea sute de mesaje

| Werrich a răspuns:

Hărțuirea prin metode electronice (Facebook, SMS, Email), pedepsită cu amenzi de până la 30.000 Euro

https://avocat-alina-szilaghi.ro/......-000-euro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-ti zici tie insuti ca ai terminat cu idiotu ala.

| Catalin77945 a răspuns:

Inseamna ca vrea sa il lasi in pace

| Ely1234567 a răspuns:

Numai încerca dacă ți-a dat block și nu îți răspunde la mesaje atunci nu îl mai stresa...

| Xx97emalia a răspuns:

Dacă nu te vrea ce e cu tine? fa ți viața și lasa omu in pace îl doare in pl de tine