Cand doi se despart si zic:``Hai sa ramanem prieteni`` e ca si cand ai spune ceva de genul ``cainele a murit dar inca il putem pastra``.Nu te obliga nimeni sa fii in continuare amica lui dupa o despartire, stim cu totii ca nu e asa usor. Daca vrei sa stii parerea mea, e foarte bine ca nu ati ramas amici.Asa sunt baietii, invart cutitul in rana, el vine acolo probabil pentru ca e singur si a realizat ca despratirea nu a fost o decizie corecta, mai ales ca el s-a despartit de tine. Poate ca e ranit, vrea o a 2-a sansa si nu stie cum sa o ceara, vine acolo in speranta ca tu vei face primul pas. Oricat de mult ti-ai dori asta, nu o fa! Nu te du la el sa ii acorzi sanse, ignora-l, poate ca suna rau si egoist dar dupa ce s-a despartit de tine mai vine sa si puna paie pe foc.Chinuie-l si tu, flirteaza cu baieti in preajma lui, razi, fa glume, prefa-te macar ca te distrezi chiar daca inauntrul tau suferi.
Bafta si sper ca te-am ajutat
Daca te-a facut sa suferi e bine ca nu ai mai ramas amica cu el, altfel iti va face si mai mult rau, fie ca vrea sau nu.
Pai din cauza ca ii e dor de tine, ii pare rau ca s-a despartit de tine!
Dar daca ti-a provocat "rani" este foarte bine ca nu mai esti amica cu el!
Cel mai bine daca nu vrei sa mai vorbesti cu el ignora-l, asa o sa se plictiseasca si nu te va mai baga in seama!
Sper ca te-am ajutat!
Daca nu vrei sa mai vorbesti cu el, incearca sa il faci de ras in fata,, pretenarilor'' lui si o sa vezi ca numai vine. Vrea doar sa se dea mare
00Andreea008 întreabă: