| micutza_6286 a întrebat:

Fostul prieten acum imi arunca in fata ca mai imi pasa de el si ca imi dau (mi-am dat )palme pentru ca el nu mai e cu mine. Ce credeti? Ca o face pentru a afla daca inca mai imi pasa de el sau pentru a-si satisface orgoliul lui. Dau fundabig grin

Răspuns Câştigător
| consiliera a răspuns:

Mergi inainte! Prefa-te ca nu-ti pasa, nu lasa sa se vada cat de mult suferi.Descarca-te cand esti singura.Fa-ti viata frumoasa.S-au terminat baietii? Fa o pauza si mergi inainte! De asta suntem oameni.Sa avem puterea de a razbi.

4 răspunsuri:
| ISaidHelloToMe a răspuns:

Am o idee stralucita:
-muta-te la alta scoala;
-muta-te in alt oras;
-muta-te in alta tara;
De fapt, muta-te pe alta planeta...
Asa scapi de el.
Ai vazut ca nu-i bai?

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Ambele variante. Vrea sa vada daca cedezi si recunosti ca iti mai pasa sau daca il iei la pumni laughing Si mai face asta si pentru ca isi da prea multa importanta si crede ca mor fetele dupa el.Impresii oh go on

| alylove15 a răspuns:

Da,ar putea face asta din orgoliu.Dar ar putea sa fi aflat ceva de la un prieten comun de al vostru, poate acel prieten a vrut sa iti faca rau sau nu stiu si asta poate fi un motiv.

| Ririru a răspuns:

Eu cred ca "te ia la misto ". Adica o face pentru a`si satisface orgoliul. Cel putin asa suna. Si sa stii ca asta intra in ambele, adica un baiat ( chiar daca nu tine la respectiva, depinde si de baiat, normal ) cand afla ca o fata este indragostit de el ( sau inca ii pasa ) se simte. mandru.