| pantofipantofi a întrebat:

Fostul prieten ma terorizeaza cu mesaje si ma suna ca disperatul, mi-a spus ca scopul lui este sa ma despart de actualu prieten si vrea sex
nu ii pot spune deoarece fostul ma ameninta urat de tot, imi sta in cale intr-una am inceput sa evit locurile pe unde mergeam inainte, vrea de la mine sex, dar eu nu vreau lucrul asta, e genul de baiat care nu se lasa pana nu face ceea ce isi propune, iar respingerea mea pentru el este o imensa jignire, a spus ca nu se va lasa pana nu obtine ceea ce doreste, sunt terorizata de el, ajutati-ma cu un sfat va rog? daca ripostez urat la mesajele lui, ma poate lua cu forta de pe strada nu stiu ce sa mai fac crying caci de vreo 2 saptamani traiesc un adevarat calvar

Răspuns Câştigător
| Ebsghjs a răspuns:

Schimba-ti numarul de telefon :*

7 răspunsuri:
| frikk a răspuns:

Mergi la politie si arata-le mesajele.
PS: in caz ca te prinde pe strada n-ai griji : fă-i pe plac cateva secunde ca ti-ai dori sa faci sex cu el si apoi loveste-l la c o a i e DAR foarte tare cu mâna (este un punct slab al nostru)winking si apoi scapi. fara teama dar ma indoiesc ca ar avea un asa curaj sa mi te ea dupa strada happycei ce latra NICIODATA nu muscawinkingfara teama te rog frumos ok? love strucklove struck:X

| Hombre a răspuns (pentru frikk):

Bai zănaticule de ce le inveti sa ne loveasca la casa copiilor ma, vrei sa iasa copiii batuti in cap. laughing

| PsihinG a răspuns:

Singura solutie este sa vorbesti cu parintii si cu actualul prieten sa le spui situatia, apoi sa te duci la politie sa depui o plangere impotriva lui.

| MrawrrD a răspuns:

Fostul tau prieten e un marlan daca face chestii de genu. El nu poate accepta ca v-ati despartit si ca il respingi, de aceea apeleaza la partea ta sensibila. Incearca sa fii mai cu capul pe umeri, dovedeste-i ca nu are cum sa te chinuie, cu toate ca nu il accepti, ia o prietena, sau spune-i prietenului tau, si stabileste o intalnire cu el, asa nu poate sa iti faca niciun rau. Vrea asta de la tine pentru ca mai nou majoritatea vor asta. Important e sa nu-i cazi in plasa, pentru ca vei avea de suferit. Daca va contiuna cu mesajele si amenintarile, ia-ti inima in dinti si vorbeste cu parintii lui, pentru ca ma gandesc ca ar trebui sa afle ce fel de copil au crescut. Nu-ti fie frica sa-i spui adevarul, nu iti poate face niciun rau, si daca asta intentioneaza, poti depune plangere la politie, mai ales daca esti minora vor lua masuri potrivite. Pastreaza mesajele lui, si apelurile, ca dovezi. Mult succes happy

| pantofipantofi explică (pentru MrawrrD):

Stai asa ca nu ai inteles un lucru
ne-am despartit in urma cu 4 ani ani la decizia lui, si stia ca sufeream dupa el si facea misto pe seama asta, eu l-am uitat de atata timp, si chiar sunt sigura ca nu mai tin la el deloc deloc, dar el nu poate accepta ca nu mai sufar dupa el, lui ii placea ca eu sufeream, si il deranjeaza ca l-am uitat

| MrawrrD a răspuns (pentru pantofipantofi):

Ah, bun, am inteles, dar de aia tot nu trebuie sa ii areti ca ti-e teama de el. happy

| zdruncinel a răspuns:

Pune naibii mana si vorbeste cu parintii si cu actualul, eu am trecut prin asta si e de o rusine incredibila ca actual iubit sa aflii ultimu despre chestia asta. Vorbesc serios, ia si vorbeste cu ai tai, nu-i de glumit!