| Noname1465 a întrebat:

Fostul prieten mi-a marturisit ca inca mai tine la mine, timp in care 2 saptamâni nu am fost decât amici dupa ce umblam impreuna de 2 ani si inca continu desi ne certam des.De ce dupa ce suntem amici ajungem sa ne sarutam iar dupa 2-3 zile ne certăm?

Răspuns Câştigător
| Debiiii a răspuns:

Părerea mea e că ar trebui să laşi şi tu de la tine dar şi el de la el.
Comportamentul ăsta nu vă aduce nicăieri, iar asta nu e în regulă.
Dar dacă tu simţi că certurile devin deja un obicei în relaţia voastră, şi crezi că nu are rost, spune-i asta! Exprimă-ţi părerea.
Dacă te iubeşte cu siguranţă te va înţelege.
Baftă!
O zi bună. happy

2 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

Poate aveti aceleasi firi.sunteti mai certareti. daca tot va iubiti lasati si unu` si altu` din firea asta mai "nabadaioasa" si va fi bine.happy. saau poate totusi va este mai bine ca amici si in cazul acesta ar trebui sa uitati de trecut si sa continuati ca niste prieteni dar sincer eu nu as putea sa fac asta niciodata, dar am auzit persoane care sunt asa.

| devilmilan a răspuns:

Lasati si voi de la voi amandoi si va fi bine incercati sa evitati sa sariti cu gura la orice lucru... certurile dese nu fac bine relatiei si niciodata nu vor oferii bucurie ganditi-va la voi dar prima data la persoana iubita cum e mai bine trebuie sa stii daca vei continua sau nu