| HopeAndLove a întrebat:

Fostul se comporta foarte urat cu mine!
ma refer la faptul ca ma evita si de abia ma saluta sad de ce face asta? cand ne-am desp definitiv a zis ca nu mai tine la mine si am mai fii degeaba impreuna eu am zis ca inteleg dar am incercat sa raman oarecum prietena cu el pentru ca tin la el dar am acceptat faptul ca nu mai poate fi nimic intre noisad desi ma doare...
de ce se comporta asa? de ce ma evita?

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

V-ati despartit!
Incearca sa intelegi asta.
Nu ar trebui sa te mai intereseze,daca te mai saluta sau nu,pentru el tu nu mai esti decat o amintire pe care incearca sa o uite.
Fa si tu la fel, pune punct, nu mai astepta nimic.
Nu ai ce!

Răspuns utilizator avertizat
| JusTxMe a răspuns:

Ce rost are sa ramai prietena cu el daca tu inca tii la el? in felul asta niciodata nu l-ai putea uita.ia exemplul lui si uita de tot cea fost...ar fi mai bine pentru tine.credema:*

| Fantasy a răspuns:

De obicei cand te desparti de cineva nu poti sa ramai prieten/a cu el/ea.si e normal sa te evite.vb cu el si intreaba-l dc te evita.

| Alphye a răspuns:

Heey. ar fi bine sa accepti faptul ca era cu tine doar pentru un anumit scop. si pentru ca nu l-a realizat, a ramas cu asteptari emotionale nefinisate, ceea ce il motiveaza sa te ignore/evite. Nu te ingrijora. Tu nu esti de vina. Toata problema e in el.winking

| Nicol_2691 a răspuns:

Probabil ca nu il mai intereseaza de tine oh go on. Sau si-a gasit pe alta. Dar ararati si tu indiferenta pentru ca indiferenta doare cel mai tare :-

| Nicol_2691 a răspuns:

Sorry "aratati" kiss

| xSmileGirl a răspuns:

Pentru ca e un prost! Sigur nu ai merita asa ceva sad! A profitat de tine, poate pentru ca ai fost o fire mai credula, sau na, zic si eu happy
Lasa`l incolo, nu trebuie sa te doare pentru prosti, pentru ca ei isi fac un obicei ca sa raneasca! Sper ca te-am ajutat kiss