| FrozEenSoul a întrebat:

Frate, de ce fetele nu mai apreciaza genul asta de baiat : intelegator, simpatic, amuzant, serios (cand trebuie), iubitor. Am gasit numai fete care si-au batut joc de ce am scris eu acolo... Chiar nu mai este nici o fata care sa aprecieze chestiile astea? straight face

18 răspunsuri:
| Gabica a răspuns:

Fetele apreciaza asta. Fetele adevarate, daca intelegi la ce ma refer. Cele despre care vorbesti tu acolo sunt niste specimene care se inmultesc ingrozitor de repede.Si este trist ca nu mai sunt pretuite adevaratele valori.

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Buna! Mai sunt si acele fete si cum ti s-a scris:sunt pe cale de disparitie.
Treaba e sa ai rabdare si sa cauti pentru nu vei gasi din prima si cum tu crezi ca nu mai sunt fete care sa aprecieze genul de baiat pe care l-ai descris,eu iti spun ca nu prea mai sunt baieti asa si probabil de asta si noi fetele radem cand ni se spune ca ar exista acest "specimen de baiat intelegator,amunzat", pentru majoritatea baietilor gandesc cu altceva, insa nu te da batut, vei gasi si fata potrivita, cauta in continuare acolo! Bafta!

| unknownn a răspuns:

Nu

| Oana92 a răspuns:

Exista o gramada de fete care apreciaza genul asta de baieti. Doar ce pe ele nu le gasesti mai mult goale si sub mese prin cluburi sau zilnic prin mall si in general ele nu reusesc sa va atraga atentia prin felul in care arata, pentru ca pur si simplu sunt normale! Schimba locul in care te uiti dupa astfel de fete si le vei gasi cu siguranta. Nu pentru toti oamenii fericirea inseamna sex si bani.

| Xtadelo a răspuns:

De unde stii tu ca esti intelegator, simpatic, amuzant, serios? Poate esti doar un ingamfat...

| Xenya a răspuns:

Exista,dar nu cauti tu unde trebuie!

| val31989 a răspuns:

Fetele normale apreciaza astea.Alea despre care vb tu, nu erau fete in adevaratul sens al cuvintului...O fata adevarata ar aprecia astea...
Si da majoritatea fetelor prefera baietii rai, cu portofelul gros...etc.
Si da-le naibii de fete, ca vad ca numai peste de astea care-si bat joc ai dat.
(P.S Si da, exista fete care apreciaza ceea ce ai scris tu mai sus.)
Bafta! happy

Răspuns utilizator avertizat
| LittleShyDevil a răspuns:

Sunt si inca multe! Alea care le-ai gasit tu sunt mult prea ignorante ca sa observe asa ceva! Deci, cauta, sigur vei gasi fata potrivita care te va aprecia! Mult noroc! happy

| tsunami11 a răspuns:

Orice fata normala ar aprecia poate nai gasit fetele potrivite.

| MetalheadSatan666 a răspuns:

Nu au stiut sa te aprecieze.Acum rar mai gasesti baieti de genul asta...sincer nu le inteleg...

| MariaFcsb1 a răspuns:

Ba da sunt multe dar tu nu le cautipuppy dog eyes
Cauta fetele simpatice nu care se fardeaza mereu cu un kg de fond de ten si din asteasad Mie imi plac chestiile astea dar am si eu un iubit care nu cred ca ma mai iubeste ca la inceputsad Oricum Successad

Răspuns utilizator avertizat
| NuStiuDeCe a răspuns:

Ba sunt fete care le apreciaza 1 saptamana dupa aia esti plin de miere si sirop si te lipesti ca scotchuhappy fi baiat

| mkmk a răspuns:

Tu cred ca vrei si o fata sa fie cel putin draguta(fizic si moral). cele care au acest minim de calitate au si moralul sus adica nu se uita la baieti simpli pentru ca stiu ca pot obtine ceva mai mult...cei care sunt timizi marog gen ne plictisesc deoarece ar trebui sa facem noi primul pas asta ar insemna sa ne calcam si noi mai mult decat ar trebui pe orgoliu.multe sunt si ipocrite care nu recunosc de fapt ce sunt.(P.S:am vorbit la general.scz daca exista greseli)

| HopefullyMe a răspuns:

1.Iti raspunde unu` care stie prin ce trecistraight face
2. Fetele care isi bat joc de astfel de tipi sunt exact fetele care vor gasi cu greu pe cineva care sa le iubeasca cu adevarat
3.Inca mai exista, dar sunt pe cale de disparitie.Straduiete sa gasesti pe cineva mai retras. Acelea vor apreci gestul tau la adevarata lui valoare laughing
~~~~~~~~~~~GoodLucklaughing~~~~~~~~~~~~~

| MissAnonymous a răspuns:

Pentru ca de obicei fetele cuminti prefera baietii rai [if you know what i mean]...

| Wtt a răspuns:

EXISTA! si inca multe, crede-ma. numai trebuie sa stii tu sa o chitesti, sa o ghicesti. pentru ca, da. in ziua de azi 80% din fete sunt atrase de sex, bani, cluburi.
Dar, asta e 2012! nu mai e ca pe vremea lui Ceausescu cand smulgeai o floare din gratina bunicii si iubita ta tresarea de fericire.
Sau cam schimbat treburile. dar, asta e.
Oricum, sunt fete, chiar sunt care apreciaza numai ca n-ai gasit tu, tipa aia.