In niciun caz sa nu ii spui te iubesc. O sa o sperii teribil, mai asteapta.ca oricum poate fi vorba doar de o mare pasiune din partea ta!
Pai dar nu ii zici si tu asa direct "te iubesc" ca se sperie si fuge
Ii demonstrezi asta.Si acum vin si sarbatorile dragostei americane si romanesti si ai ocazia ideala sa ii demonstrezi dragostea ta sincera si fara prea multe cuvinte siropoase
Du-te la ea intr-o zi cu o cutie cu bomboane si un trandafir si invit-o la un film, Uneori nu e nevoie de multe cuvinte, "spun: mai mult faptele, apoi incearca sa te apropii de ea si spune-i incetat ca o placi mult si ca ai vrea sa fiti impreuna! stiu ca e f "siropos" sfatul, insa prinde la majoritatea fetelor!(daca ar fi dupa mine totul ar decurge f simplu insa sunt unele fete care se uita la tot felul de filme romantice, eventual telenovele, si sunt de-a dreptul fascinate cand vad ca si viata lor poate fi ca cea a protogonistelor preferate).
Sunt perfect de acord cu Blu3, nu e bine sa ii spui asa, dintr-o data : "te iubesc!"
bafta!
Spune`i pur si simplu sentimentele tale, nu are de ce sa iti fie rusine.
Ca sa rezolvi ceva trebuie sa comunici cu ea si sa vorbiti in legatura cu acest,, incident''.
Invito frate la un suc, relaxati-va acolo si apoi discuti cu ea, daca te refuza, asta e, mai sunt fete nu numai ea. fara te iubesc de la prima intalnire, fi dracu barbat nu muiere
O doamne.
Cum s-ai spui "TE IUBESC" in fata?
Adica se poate dar risti sa-ti frangi inima,
Mai bine Mereu cand o vezi SALUT-O si OBLIGATORIU zambeste-i.
Si incearca atunci cand se uita la tine, tu se ta uiti asa ca si cum ai apreciao, i-ai aprecia hainele, frumusetea ei, dupa un timp vorbesti din ce in ce mai mult, incerci sa-ti faci drum pe langa casa ei, ca si cum "Ohh Si tu vi pe aici?" "Da ma duc la bunica"
Si dupa un timp... Ii poti spune despre ce simti.
Cum poti spune ca o iubesti inainte sa fii cu ea? Si ce inseamna " o iubesc etc?Invit-o la un suc sau la o prajitura sau la o plimbare in parc... Iar acolo fii cat mai natural si spune-i in fata ca O PLACI, nu ca o iubesti, pentru ca nu te va crede. Fii cat mai natural si cat mai direct pentru ca fetelor le plac baietii hotarati.
succes!
Priveste-o in ochi si zambeste-i, daca zambeste si ea te place.
Mai intai vorbeste cu ea, intreab-o ce mai face, nu ii spune asa, dintr-o data te iubesc fii sigur ca nu te va crede si se va gandi ca iti bati joc de ea. Dupa mai multe discutii iti vei da seama daca si ea isi doreste sa fiti impreuna, atunci poti sa ii spui :p
Vorbeşte foarte frumos cu ea, fă-i complimente, zâmbeşte-i de fiecare dată când vă întâlniţi, invit-o la un suc, după care vă mai plimbaţi prin parc, apoi vă aşezaţi undeva, vorbiţi etc şi după asta îi zâmbeşti aşa şi o iei de mână după care cred că dacă te place va şti şi ea ce să facă poate vă şi sărutaţi, apoi îi spui că ţii la ea foarte mult etc, dar am şi eu o întrebare, tu chiar o iubeşti? Dacă da, nu ar fi prea ok dacă i-ai spune direct că o iubeşti pentru că probabil o s-o dea pe spate chestia asta şi cine ştie, acum depinde de ea. Unele ar reacţiona frumos dacă le-ai spune asta, dar tu probabil o şti mai bine