anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Frate,inca ma gandesc la el desi ne-am despărțit acum 4ani,a fost marea mea dragoste, soulmateul meu. Cum sa trec odata peste, fara sa ma gandesc zilnic oare ce mai face?

Răspuns Apreciat de Editori
| xDarkWorld a răspuns:

Facand cat mai multe lucruri diferite. Vorbind cu cat mai multa lume.Pur si simplu, iesi din casa si fa chestii, vorbeste cu alti tipi..incearca sa le dai o sansa.Acum,in mintea ta, probabil ca iti spui "Daaaa...dar nu am niciun chef sa fac asta, vreau sa stau si sa sufar".Si poate ca asa e, nu ai niciun chef.dar stii ce? Forteaza-te putin.Forteaza-te sa iesi din zona ta de confort(pentru ca dupa 4 ani in care te-ai gandit la el in fiecare zi..da..se cam afla in zona ta de confort). Chiar vrei sa uiti de el? Atunci ia decizia asta,fa orice ca sa uiti de el.Fa lucruri, nu te gandi "daca fac aia nu-mi place", pur si simplu, arunca-te in anumite contexte, incearca si asa.winking

12 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Speranta. Ea e de vina. Da-o la o parte. Cit timp mai exista o farima de speranta ca veti fi impreuna din nou in vreun colt al inimi tale, nu vei putea sa uiti, pentru ca speranta alimenteaza focul dragostei ce acum te macina.
Ar trebui sa intelegi ca el e ca si mort pentru tine. Ca ce a fost a fost si nu va mai fi. Ca ramane doar amintirea, frumoasa, dar totodata dureroasa. Dar atit cit privesti in urma, nu va fi loc de viitor.

| darrio2007 a răspuns:

Un catel de companie te va face sa-l uiti.

| RAY a răspuns:

Cu ce masina tea plimbat? de nu poti uita

| sierra1 a răspuns:

Ia-ți altul pe lângă casă

| T0T a răspuns:

Și eu m-am despărțit de ea dar încă o iubesc. Dar nu pentru ceea ce e. Cred că m-am exprimat bine pe aici.(am șters link-ul blogului).

Și eu mă gândesc fix la fel. Dar asta e viața. Uneori se întâmplă să nu poți avea ceva chiar dacă iubești. Te împaci cu ideea și cu genul ăsta de dragoste. Acum că zici că la tine au trecut 4 ani uite o melodie frumoasă care și la mine are un impact(oricum și la mine vor trece anii ăștia, nici nu mai e mult).

https://www.youtube.com/watch?v=-_Y2jfK06pY

Știi eu m-am împăcat cu multe chestiuni, nu doar cu genul ăsta de dragoste. Sunt sigur că vei putea și tu. Timpul schimbă multe lucruri, nimic nu e nemuritor, viața este semnificată doar ca și capitole ale unei povești. Am înțeles acum ceva timp asta. Ca să îți dau un exemplu. Mă jucam un joc și mi-am făcut un alt caracter. Am început storry-ul și eram într-o misiune cu niște personaje, care știam că o să își găsească sfârșitul la un moment dat. M-am întristat chiar dacă multe momente erau frumoase. După m-am gândit că de ce nu ar trebui să mă bucur de prezentul acelor momente chiar dacă știu deznodământul? M-am bucurat. Așa e și în povești. Deznodământul lor a fost demult stabilit dar asta nu înseamnă că nu ne face entuziasmați faptul de a le citi. Așa e și viața. Cred că trebuie să ne bucurăm recitind(rememorând) capitolele din povestea ce o reprezintă. Până la urmă și noi suntem în cele din urmă doar o poveste. Noi suntem muritori, însă povestea rămâne nemuritoare...Singurul aspect efemer al acesteia fiind încetarea în a mai fi amintită sau spusă.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Tu chiar suferi, nu gluma. Am citit blog-ul si m-a miscat. O sa fie bine, fratioare,, capul sus, timpul va vindeca totul.

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

M-am gândit mai bine și am scos link-ul. Nu cred că merită orișicine de pe TPU să știe anumite lucruri. Dar merci pentru încurajare. Văd eu ce-oi face. Totuși apreciez că rămâi în final singurul meu amic de pe aici cu care voi mai spama ocazional.

Nu trebuie sa stie toti cine esti si ce ai facut, ia aminte, rivali/dusmani 180+ minute pe an, iar in restul anului prieteni!

Nu ma ascund dupa deget, dar sufar putin in seara asta, cam doare...

| Donsavas a răspuns:

Fa ti o nouă relație. Asa e ca in prezent esti singura? Cum sa nu te gândești la trecut cand in prezent nu ai nimic? Normal ca te gândesti la ce ai avut. Mintea trebuie sa fie si ea ocupată cumva. Dacă în prezent nu relationezi cu nimeni, iti sta gândul la istoricul relațiilor. Rescrie istoria! Ia ti altul si nu i mai compara atât ca nu e chiar asa ca in telenovele cu iubirea nemuritoare.

| Plato a răspuns:

Nu a fost soulmate-ul tau, daca ar fi fost, nu v-ati fi despartit niciodata, ar fi imposibil.
Te atentionez doar ca iti risipesti tineretea gândindu-te degeaba la ceva inexistent. Mai bine lasa-l si cauta-ti adevaratul suflet pereche.

| WaterDrop a răspuns:

Sex! Cat mai mult sex, in cat mai multe locuri, cu cat mai multi parteneri diferiti (cu protectie) pana in punctul in care atunci cand incerci sa te gandesti la el, te va intrerupe chipul tipului dragut care te-a satisfacut cu o seara inainte, si de acum incolo vei ramane cu el, pana la urmatoare despartire desigur.

Glumesc. Apuca`te de crosetat si plangi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu-l intrebi?
El s-a despartit de tine?

| Jay1 a răspuns:

Impacarea cu fostul – cat de buna este ideea de a te impaca cu fostul!
Există suficiente motive, foarte bune, pentru a doua şansă, orice om merită!
Inainte de toate, trebuie sa stii ca este posibil sa te impaci cu fostul iubit, cel mai bine este sa-ti urmezi glasul inimii.

| Misteryy a răspuns:

Buna! Eu am suferit dupa o fosta relație mai bine se 7 ani, atunci cand nu te poti desparti psihologic de o relatie asa veche poate arata o problema inconștientă nerezolvată, vorbeste mai mult cu taica to si cu maica ta, daca nu poti conspecteaza ce anume a fost si a mers gresit sau ciudat in viata ta de cand erai mică. Succes

| RAY a răspuns (pentru Misteryy):

Si mai crezi?

| Misteryy a răspuns (pentru RAY):

In ce sa cred?

| Misteryy a răspuns:

Apropo, scapa de gandirea gen ...soul mate, facuti unul pentru celălat, acestea sunt doar mituri in dragoste si nu te vor ajuta ci doar te vor impiedica sa ti gasesti o persoana si mai potrivită, la fel am fost si eu, este periculos pentru ca este o gândire obsesionala, de aceea ti am spus ca este probabil o problema inconștientă nerezolvata in copilarie cand erai mică, conspecteaza la viata ta, si fa ti o lista cat mai rationala despre cum sa arate partenerul ideal si 5 motive pro si contra, avantaje si dezavantaje