| GulDan a întrebat:

Frate sa fi lesbi mai inteleg nu e asa scarbos. dar sa fi gay? cel mai scarbos lucru.

22 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Earthroot a răspuns:

Mersi pentru confesiune...

| SunnyDay88 a răspuns:

So? atata vreme cat nu stai cu vreo unul in casa nu vad care ti-e problema.

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu tine

| GulDan explică (pentru DemonaMortiss):

Misto ce sa ziclaughing

| GulDan explică (pentru SunnyDay88):

Da normal.Dar sa vad si eu pareriile altora.

| Ycu a răspuns:

6 cai.

| DarkBlood32 a răspuns (pentru DemonaMortiss):

Aha. Si crezi ca impresionezi pe cineva?

| Felys a răspuns:

Si de ce lezbianismul ar fi mai acceptabil, mie mi se pare la fel de scarbos, si sunt femeie

| justHISgirl a răspuns:

Cred ca esti baiat daca ai aceasta parere.eu fiind fata consider ca e mult mai scarbos lesbi decat homo, pentru ca fiind fata nu inteleg ce-ti poate placea la o alta fata.acelasi lucru e si in cazul baietilor.depinde de fiecare in parte

| horia2012 a răspuns (pentru DemonaMortiss):

Sa nu crezi ca ma bag ca "musca'n lapte", dar un mic sfat si fara sa te superi pe mine. Ce esti tu, e problema ta, direct si personala.
1. INTOTDEAUNA ne pasa de parerea celorlalti, chiar daca nu o aratam.
2. Cand faci un comentariu ca sa"zici ceva" sau sa testezi parerile celorlalti,
intai asculta parerile altora, ca s-ar putea sa-ti strici singura imaginea ( si nu ma refer la mediul virtual-unde oricum nu te stie nimeni). Societatea s-a schimbat si conteaza din ce in ce mai mult imaginea noastra.
Inca o data, scuze si
O zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca esti baiat de gandesti asa pentru ca si eu gandesc la fel. Sunt atatea fete frumoase si tie sa iti placa de un barbat mi se pare aiurea dar as agandesc si fetele. cum sa-ti placa de alte fete. In fine, bine ca nu suntem noi in astfel de situatiihappy

| MrNicu a răspuns:

Si gramatica e scarboasa?

| dnk10 a răspuns:

Stii ce e si mai repugnant? sa nu fii in stare sa te exprimi corect in limba romana.

| DarkBlood32 a răspuns (pentru DemonaMortiss):

Nu e inuman sa fi bisexuala laughing Fiecare cu orietarile lui big grin Dar unele spun ca sunt bisexuale/lesbiene numai ca sa impresioneze pe cineva, sa fie catalogate drept unice si speciale! laughing Subliniez "unele".

| GulDan explică (pentru dnk10):

Stiu ma bate romana ce sa faci. Fate critic :d

| DebbieVonBelial a răspuns:

Iar intrebarea ta era?

| DebbieVonBelial a răspuns (pentru Ycu):

Frumosi chiar

| GulDan explică (pentru DemonaMortiss):

Ok frate am inteleslaughing dar in locu tau nu mai mentionam asta... oricum imi plac bisexualele ca poti face blowjob sau oral laughing fara sa faca sex.

| zaratu a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu tine

Întrebări similare