Si de ce lezbianismul ar fi mai acceptabil, mie mi se pare la fel de scarbos, si sunt femeie
Cred ca esti baiat daca ai aceasta parere.eu fiind fata consider ca e mult mai scarbos lesbi decat homo, pentru ca fiind fata nu inteleg ce-ti poate placea la o alta fata.acelasi lucru e si in cazul baietilor.depinde de fiecare in parte
Sa nu crezi ca ma bag ca "musca'n lapte", dar un mic sfat si fara sa te superi pe mine. Ce esti tu, e problema ta, direct si personala.
1. INTOTDEAUNA ne pasa de parerea celorlalti, chiar daca nu o aratam.
2. Cand faci un comentariu ca sa"zici ceva" sau sa testezi parerile celorlalti,
intai asculta parerile altora, ca s-ar putea sa-ti strici singura imaginea ( si nu ma refer la mediul virtual-unde oricum nu te stie nimeni). Societatea s-a schimbat si conteaza din ce in ce mai mult imaginea noastra.
Inca o data, scuze si
O zi buna.
Stii ce e si mai repugnant? sa nu fii in stare sa te exprimi corect in limba romana.
Nu e inuman sa fi bisexuala Fiecare cu orietarile lui Dar unele spun ca sunt bisexuale/lesbiene numai ca sa impresioneze pe cineva, sa fie catalogate drept unice si speciale! Subliniez "unele".
Ok frate am inteles dar in locu tau nu mai mentionam asta... oricum imi plac bisexualele ca poti face blowjob sau oral fara sa faca sex.