Halele maica sfanta si-a ratat perioada liceului, perioada studentiei astea sunt perioade cand trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri halele sfanta maica treime, da de ce nu merge in club ii cumpara de baut la o tipa si face sex cu ea?
Weekendul trecut era aproape sa o faca...doar ca aia vroia in baie la club si el s`a panicat si a plecat. Eu ce sa ii fac daca e tantalau?
E simplu, iti aduc eu sora si pana fac ei acolo, facem si noi
Pai atunci pur si simplu lasa-l sa se descurce singur. Daca stai toata ziua si te plangi nu rezolvi nimic. Nu il mai lasa sa se planga. Daca il vezi ca se plange il iei mai tare si ii spui : Daca nu iti convine situatia in care esti fa ceva, nu sta degeaba. Nu prea merita sa te agiti asa pentru viata lui. Inteleg ca ii esti sora si tii la el dar trebuie sa invete sa se descurce singur.
1 esti sigura sigura e baiatul e hetrosexual? mie nu-mi plac surorile ca tine care vor sa isi schimba fratele, si cu mine au incercat dar nu au reusit, poate nu il atrage fetele si se vede cu ele din obligatie, adauga un anunt pe publi 24, placere.ro etc
Sincera sa fiu situatia asta e penibila. Eu inteleg faptul ca exista oameni timizi, dar la 28 de ani sa iti caute sora ta o femeie cu care sa faci sex e de-a dreptul penibil. La varsta asta ar trebui sa fie suficient de matur incat sa isi gaseasca singura o fata. Imi e greu sa cred ca nu gaseste pe nimeni in anturajalui lui cu care sa iasa la o cafea. Si daca a avut atatea rateuri (tu chiar i le contabilizezi?) e clar ca face ceva gresit, complet gresit!
Daca va afla ca fata cu care iese o face pentru bani se va duce si mai la naiba stima lui de sine.
Inca nu stiu cine e mai disperat de situatie, tu sau el... Lasa-l sa se descurge si singur, ca e mare. Vrea sa o faca sex cu o tipa, pai sa mearga la ea, sa vorbeasca, sa incerce! Ma intreb daca nu cumva iesi cu el la date-uri...
E penibila dar ce vrei sa ii fac? M-am saturat sa il aud si sa il vad trist ZILNIC. Nu e zi in care sa nu e compare sau sa sufere ca nu are pe cineva.
E mai singuratic, nu prea iese si cand iese o face doar cu colegii de munca in weekend in cluburi..in rest nimic.
Le "contabilizez" pentru ca eu i le-am gasit si nu a mers din cauza ca nu stie sa se comporte cu fetele...le sperie, e prea romantic, sensibil, panicos...eu stiu ce face?
Stiu, tocmai de aceea nu vreau sa afle ca fata e platita de mine.
Nu fii nesimtit/a, eu incerc sa il ajut pentru ca sincer m`am si saturat sa il aud zilnic cum sufera si cum ameninta si prostii...oi fii disperata dar pentru binele lui.
L`am lasat singur atata timp si nu s`a descurcat aucm incerc eu.
Bucura-te ca ai un frate cuminte si lasa-l sa fie cuminte in continuare mai bine decat sa il instigi la rele.
Pai de unde gasesc acea "una"
si daca il imbeti "bine" nu ii se mai scoala )))
Da-i unui om un peste si va avea ce sa manance o zi. Invata un om sa pescuiasca si va avea ce sa manance pentru tot restul vietii.
Solutia ta este de moment, risti chiar sa ii adancesti mai tare starea de depresie. Sigur va crede ca in sfarsit i-a zambit soarta si ca a gasit femeia pe care a cautat-o atat doar ca sa se confrunte apoi cu incertitudinea si dezamagirea provocate de faptul ca respectiva nici macar nu-i raspunde la telefon. Avand in vedere ca va fi si prima oara nu vor fi 2 ore de placere ci, mai degraba, 5 minute de placere si 115 minute de jena.
E fratele tau, tii la el si inteleg de ce esti dispusa sa faci asta. Dar l-ai ajuta mai mult incercand sa-l dezvolti, sa-l fortezi sa-si depaseasca limitele si frica de a intra in contact cu reprezentantele sexului frumos. Cumpara-i niste carti despre dezvoltarea persoanala, despre limbajul trupului si conversatii. Obliga-l sa le citeasca. Va afla lucruri despre el si despre ceilalti pe care nu le constientiza pana acum si, cu timpul, ii va fi mai usor sa socializeze cu ceilalti.
Sarbatori fericite si tie.
I`am oferit multe chestii sa citeasca,chiar sa vorbeasca cu persoane (baieti) care au trecut prin ce trece el si tot ce imi zice e " lasa`ma cu prostiile astea,asta e nimic nu se leaga de mine ". El vrea perfectiune... vrea sa arate bine, sa fie cuminte, desteapta, sa fie doar a lui, sa faca doar ce zice el etc Probabil de asta nu isi gaseste. fete de treaba a gasit doar ca nu stie sa mentina o relatie. A fost ranit la 20 de ani de una cu 5 ani mai mare si de atunci nimic...nu am ce sa ii fac.
Iti dau funda ca ai raspuns frumos chiar daca nu prea m`a ajutat.
Nu am ce face.
Nu am nevoie de funda. Imi pare rau ca sfatul nu te-a ajutat. Oricum va trebui sa-l ajuti sa vada realitatea, asteptarile lui fata de fete sunt de domeniul cartilor de povesti.
Deci oricum acum ai multi care vor sa se culce cu tine
Sex ca femeie e usor de gasit, barbatii sunt obsedati la orice colt..nu e greu sa-mi ridic fusta si aia e
la barbati e mai greu, femeile au standarde mai ridicate si daca nu e ca ele prefera sa ramana virgine pana la batranete si sa aiba 10 pisici, nu e vorba aici de mine ci de fratele meu.
o zi buna
Stai linistita ca sunt multe obsedate dupa dick
De ce nu faci tu sex cu el si il inveti anumite detalii?
Detaliile conteaza foarte mult si o sa aiba apoi mai multa incredere in el.
Si ce daca ii frate cu tine? Nu faceti vreun copil sau ceva. In trecut erau cunoscute casatoriile intre rude. Singurul motiv pentru care ii interzis acuma ii ca se nasc copii cu malformatii.