| cossboss a întrebat:

Fratele meu TPU eu am o mare problema. adica asa cred si simt. eu sunt mic de statura si caut prietena si toate fetele pe care am incercat sa ma combin au zis ca sunt prea mic de statura pentru ele. ce dracu imi propuneti sa fac. de atuncea sunt foarte melancolic am intrebari din astea prostesti "de ce mai traiesc? " am 15 ani si nu cred ca e prea normal la varsta mea sa nu am macar primul sarut, nu sunt genu de copil handicapat mintal sau care nu gandeste calumea, multi prieteni mi-au spus ca sunt cel mai de treaba prieten pe care il au, toti isi bat joc de mine ca sunt prea mic de statura imi spun " Piticule " si tot felul, Ce pot sa fac?! Dau funda! :-

Răspuns Câştigător
| ღClauuღ a răspuns:

Inseamna ca ai dat numai peste fete superficiale, o fata sincera si care te merita nu va face niciodata asta si va trece peste aspectele fizice. Daca iti doresti chiar atat de mult du-te la bascket/ volei sau joaca in timpul liber si vei mai creste, dar daca tot nu cresti nu ai decat sa te resemnezi, inseamna ca asa esti tu lasat pe pamant, si asta nu e un complex, mai bine bucurate ca esti sanatos si arata-ti calitatile si fata potrivita va aparea intr-o zi. Si cu sarutul, nu iti face griji ca pana acum nu ai avut primul sarut, sunt unii care nici la 20 de ani! nu l-au avut inca. Eu sper ca te-am ajutat si sper sa ai mai multa incredere in tine de acum in colo. :*

| cossboss explică (pentru ღClauuღ):

Multumesc de ajutor :* adica intr-un fel ma simt putin mai liber intodeauna am vrut sa vorbesc cu cineva sa ma ajute si sa ma inteleaga, sa ma descarc! Multumesc inca odata big grin

| ღClauuღ a răspuns (pentru cossboss):

Cu placere :*.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai astepti sa cresti apoi iti vei gasi una pe masura care te va iubi.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Du-te la sala. Daca esti pitic, se vor pune pe tine imediat muschii si ai sa vezi vara ce vei inebuni fetele.Sau poti sa te duci la inot sau baschet sa te formezi.Succes

| DeeaMarry a răspuns:

Iti recomand sa incepi sa practici un sport precum handbal sau basket. Pana atunci, gandeste-te ca sigur exista si fete mai mici de inaltime decat tine! Incearca sa intri in vorba cu o astfel de fata, astfel incat nici tu, nici ea sa nu mai aveti complexe din pricina inaltimii.

| Passions a răspuns:

Decât să fii atât de complexat, mai bine găseşte o cale să te înalţi.de exemplu baschetul, innotul... după ce observi că aceste sporturi dau rezultate te poţi forma mai bine ducându'te la sală să nu faci prostia sa te duci la sală înainte sa faci un sport pentru a te înălţa deoarece în mai multe cazuri nu te mai înalţi deloc dacă te duci la sală şi nu te apuca de fumat o sa.ţi opreasca creşterea eu sunt puţin complexată că sunt înaltă pentru vârsta mea, şi cam slăbuţă... dacă tu ai ambiţia să faci nişte paşi spre ceea ce vrei să fii. baftă!kiss

| MasterYoda a răspuns:

Poarta tocuri

| cossboss explică (pentru MasterYoda):

Te crezi interesant? mai bine nu ziceai nimic!

| meriuss a răspuns:

Poti sa le spui ca nu ai frica de inaltime(asta le spui la fete), si eu am o prietena mai inalta ca mine nu mai zic cand isi pune tocuri zici ca-s baiatul mamii.cum am ramas cu ea,simplu prin felul meu de a fi si o fac sa se simta bine, rade tot timpul cand e cu mine, in plus tu ai un avantaj ai doar 15 ani ai timp sa te inalti, am un prieten care are parintii foare mici de inaltime si el trebuia sa fie la fel(nu obligatoriu), dar de mic cam de la varsta de 14-15 ani a luat vitamine si e de 2 ori cat parintii lui,poti sa iei vitamine si sa faci inot care ajuta la crestere sau exercitii de intindere prin casa,la mine e prea tarziu, dar nu am niciun complex si am vorbit tottimpul cu fetele cu care am vrut sa fiu, prin simplu fapt ca am stiut sa le faca sa rada si sa se simta bine cu mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer nu ceva important sarutul consider alte chesti mai importante decat sa fac cunostinta cu limba unei fete mai ales fumatoare, si eu is mic de inaltime nu isi fa griji majoritatea vor banii nu fizic, inatimi porcari de astea femeia e ca banca cat ai banii esti bine primit cand nu ai nu ai ce cauta in preajma ei, cautati tu o fata care gandeste nu toate amputatele de creier bafta multa nu uita sa nu isi bati joc de cineva ca roata se va intoarce

| Easy2suck a răspuns:

Si Boc tot mic este si nu l-a impiedicat sa ajunga primul ministru