| Delocimportant a întrebat:

Frati, "surori", va rog, luminati-ma, ca eu sunt mai prost, de felul meu. Treaba sta asa:
Sunt impreuna cu o fata, ne iubim.
Care e problema?
Eu sunt un baiat finut, sensibil, romantic, atentic la dorintele unei femei. Si, ce m-am gandit eu? Sa fac un gest frumos, sa o surprind pana la lacrimi, precum se spune. M-am gandit sa fac ceva personalizabil, sa aiba efect. Si, am comandat un tablou, pe care sunt poze cu mine, cu ea, si cu noi doi, cum ne sarutam. Si, undeva pe tablou, e data de cand suntem noi impreuna. I-am mai comandat si un ceas de perete, cu acelasi gen de poze. Si inca o felicitare, cu numele noastre inscriptionate pe ea. Intr-o zi era trista, si, ca sa ii fac sa ii treaca supararea, i-am zis: vezi ca am facut asta etc. Cand am primit astea, i-am trimis poze cu ele, ca era nerabdatoare. Imi ziceam in gandul meu: "daca nici cu asa ceva nu poti impresiona o femeie...". Si, totusi, nu am reusit. I-am trimis pozele, si ea imi zice un amarat de "ce frumos". Mi-a cazut fața! Ma asteptam sa fie surprinsa, sa aiba alta reactie. Alta ar fi plans la un asemenea gest. Care e explicatia? Eu sunt prost, nu imi dau seama. Cu ce am gresit? Am vrut sa fiu dulce cu ea, sa ii arat ca o iubesc, iar acum ma simt ranit. Imi vine sa le sparg toate, la ce nervi am. Cum cuceresti o fata? Daca nu faci astfel de gesturi pentru ea, se plange la prietene ca esti indiferent cu ea. Daca faci aceste gesturi, iar nu e bine. Spuneti-mi unde am gresit. Ca sa stiu data viitoare ce sa fac.

8 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

In mintea ta ti-ai facut un scenariu de telenovela cu lacrimi de bucurie, desi ar fi trebuit sa fi multumit ca gestul ei a fost unul ca atare si nu a reactionat total opusul. Mesajul l-a primit si sigur ca i-a placut. Ar trebui sa nu mai fi atat de negativist cand spune doar "ce frumos!" si sa vezi altfel lucrurile.

| mihai69 a răspuns:

Ai greșit imaginându-ți că ea simte ca tine. Sau mai bine zis, cum ai vrea tu.
De fapt, femeile sunt... de pe Venus! Adică total diferite de ceea ce un bărbat (de pe Marte) s-e aștepta de la ele. De multe ori chiar dacă le întrebi ce și-ar dori, când le oferi acel lucru ele sunt total nemulțumite.
În locul tău aș fi în culmea fericirii: „oau! a zis ce frumos! e de bine. norocul meu că nu mi-a dat cu ele în cap"!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceasornicul,de acolo vine imaginatia...Inlocuieste pozele cu voi din dreptul orelor cu poze doar cu ea, de fapt, doar cu partea externa a organului ei genital.Ce femeie nu ar radia, daca ar sti ca din ora.n ora ar atinge.o cate.o limba?!

| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, ma, e o problema cu ceasul. El practic i-a spus: ''Nu scapi de mine, indiferent la ce ora''.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Http://i.imgur.com/aAxCV.gif

| kandaraki a răspuns:

Prea romantic tu esti si prea mare wooow ai asteptat de la ea.

| alexandru0sorin a răspuns:

Man tu zici "Alta ar fi plans la un asemenea gest." dar eu zic ca nu e asa. mi se pare un gest foarte egoist si gandul ca cineva ar aprecia cu adevarat cadourile aseta mi se pare de asemenea egoist. chiar tu zici, vrei safii dulce sa ii arati ca o iubesti ca esti dulce si acum ca nu-ti convine tu te enerveazi, ainergi e clar ca nu actionezi pentru ea ci pentru tine.

cadourile adevarate tin cont de ce ii place ei man deci mie daca mi-ar aduce prietena o poza cu noi as zice "hai ba cei asta nu-mi trebuie asta" pentru ca asa este. dar daca mi-ar aduce o sticla de vin i-as zice "iubita mea te iubesc cel mai mult hai sa bem"

| 6Anonim9 a răspuns:

E doar in capul tau. Gandeste-te prima data, ca ati vorbit prin mesaje. De unde stii ca nu a plans? Ai intrebat-o? Ai fost langa ea sa-i vezi reactia? Pe langa asta, daca erati fata-n fata si avea lucrurile alea, le putea pipai, le putea vedea, te vedea pe tine cat esti de incantat sa i le oferi, deci impactul ar fi fost altul. Prin mesaje, s-a demonstrat ca emotia are un impact de doar 10% din potentialul cuvintelor transmise, fata de 70% cat are limbajul non-verbal, sau 20% al intonatiei.
In al doilea rand, gandeste-te, chiar tu ai spus, ca a fost intr-o stare de suparare, a fost trista. Nu are cum sa reactioneze ca si cand ar fi fost fericita si fara cadourile alea, sau cel putin neutra (sper ca intelegi ce zic). Deci tu ai reusit sa o duci de la o stare de tristete, la o stare neutra spre fericita. Ti-ai atins scopul cu pozele alea. Daca vrei sa aiba o reactie cat mai degajata de bucurie, ofera-i-le intr-un moment special, cand ea e fericita.
Acuma frate, ca sa fim mai deschisi oleaca... Daca sa zicem ca tie ti-ar muri cineva din familie, ti-ar muri cainele/pisica, sau ai fi concediat, ar pierde echipa preferata la fotbal, ai pati orice lucru negativ, apoi ar veni iubita la tine cu un cadou, dar mai ales, sa nu ti-l inmaneze, ci sa ti-l arate prin poze, te-ar putea face fericit? Eu nu prea cred... Fii mai realist! A avut o reactie foarte buna! Numai bine!