| MrWrestleMania a întrebat:

Fratilor ajutati-ma! Imi place o fata, care este colega mea de banca... dar nu sunt sigur ca ea ma place, nu stiu de ce, eu zic ca sunt frumos (de fapt femeile mari cred ca sunt frumos big grin). Sunt amuzant, o fac sa rada, nu ne-am certat, dar mi-e frica sa o intreb... alte metode stiti?

Răspuns Câştigător
| adryna a răspuns:

Nu exista alte metode.trebuie sa-ti faci curaj sa o intrebi ce te framinta doar asa vei fi linistit si vei sti cu certitudine ce gindeste.nu mai trage de timp fii barbat si ia situatia in minile proprii.vei fi capul familiei cindva, nu>. atunci reactioneaza nu lasa sa-ti fure cineva fetita.lasa frica esti deja matur nu. exprimati mereu ideeile si ceea ce gindesti vei avea numai de cistigat te asigur.va fi incintata ca o abordezi direct te asigur.

5 răspunsuri:
| ionika17 a răspuns:

Daca te intelegi bine cu ea si razi, si faci alte chestii! eu cred ca ar trebui sa treci la urmatorul pas.Da-i de inteles ca vrei sa fiti mai mult decat colegi de clasahappyceau

| Roshketz a răspuns:

Frica e foarte draguta...dar macar fa-o sa inteleaga cumva, daca sa fii direct ti-e frica, pentru ca de pierdut nu ai ce sa pierzi in orice caz(ai putea sa o pierzi pe ea, dar asta numai in cazul in care ar fi deja a ta), insa, trecand de teama poti avea de castigat. Fa-o intr-un mod dragut, gentle, astfel incat sa o impresionezi placut.

| Printzess a răspuns:

Vorbeste cu ea pe mess, incearca sa afli cat mai multe despre relatiile ei si spune-i ce simti cu adevarat daca si ea tine la tine va intelegethinking

| i44na a răspuns:

Intre colegi nu va fi niciodata ceva mai mult de PRIETENIE! dupa parerea mea...
dar daca iti place asa mult spune-i asta intre 4 ochi
sau spune-i pe messenger
sau trimitei(pe messenger) chestii dinalea cum ma consideri etc.(tampenii dinalealaughing ) si zi sa raspunda si apoi raspunzi si tu si i dai de ex cifra 3 la cae scrie imi place de tine... etc.
sper ca te ajuta!winking

| Sorinnna a răspuns:

Incearca sa o faci sa creada ca tii mult la ea. si totul v-a venii de la sine. vorbeste mai mult cu ea... si daca te ai bine o p prietena de`a ei. vorbeste cu ea, poate scoate ceva de la ea
Bafta multa! xD