| Acer98 a întrebat:

Fratilor am 11 ani si m-am masturbat adica stiti voi ce in fine. Am facut destul de mult o sa patesc vo ceva?

Funda!

Răspuns Câştigător
| MandrilaVasileRadu a răspuns:

E perfect normal.O face toata lumea indiferent ca se recunoaste sau nu.
In locul tau as fi bucuros ca-ti functioneaza chestia laughing
Stai linistit,nu orbesti,nu pierzi vitamine,nu dai in boli psihice, nu devii inadaptat social, etc cum tot se vehiculeaza.
Ideea e sa nu te simti vinovat de ceea ce faci, iar daca o faci sa fie cat mai igienic posibil.
Totusi as prefera sa-ti spun sa te apuci de un sport.
Facand sport pentru o perioada de timp iti mai scade nevoia de a te masturba.
Iar la varsta asta e perfect sa faci sport, mai ales ca incepe sa se dezvolte organismul.

41 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Cum sa-ti spun: barbatii si femeile la care m-am referit, care sunt azi maturi si se controleaza s-au masturbat din adolescenta si n-au dat nici in dambla, nici in masturbare la coltul strazii. Taca-paca ai si pus stampila cu dependenta cum punea psiholoaga din Hot Shots stampila cu Father complex.

caramela
| caramela a răspuns:

"Bravo mami" altceva la 11 anisori nici nu ai de facut decat acest sport, care a devenit nationalstraight face pacat de voi ca nu va traiti copilaria si doriti sa cunoasteti mult prea devreme aceste jocuri sexuale care dau dependenta si iti va conduce viata.

| doctorandus a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Traducere:

Shpancer, Noah (29 septembrie 2010). „The Masturbation Gap. The pained history of self pleasure". New York City: Sussex Publishers. Accesat la 27 iunie 2013. „Publicarea cercetarilor lui Kinsey si Masters si Johnson a relevat faptul ca masturbarea era un comportament foarte raspandit si lipsit de efecte negative. Multe studii efectuate ulterior au confirmat acest adevar esential, relevand in plus ca masturbarea nu se substituie sexului 'real' si nici nu faciliteaza comportamente sexuale riscante." http://www.psychologytoday.com/......bation-gap

Coon, Dennis; Mitterer, John O. (2010) [2007]. „11. Gender and Sexuality". Introduction to Psychology. Gateways to Mind and Behavior (ed. 12th). Belmont, CA: Wadsworth, Cengage Learning. p. 371. ISBN 978-0-495-59911-1. Accesat la 27 iunie 2013. „Cu cincizeci de ani in urma unui copil i s-ar fi spus ca masturbarea provoaca nebunie, acnee, sterilitate sau vreo alta tampenie. 'Abuzul de sine', cum era numita, a beneficiat de o lunga si nefericita istorie de dezprobare religioasa si medicala. Opinia moderna este ca masturbarea este un comportament sexual normal (Bockting & Coleman, 2003). Parintii bine informati sunt constienti de acest fapt. Totusi, multi copii sunt pedepsiti sau facuti sa se simta vinovati de faptul de a-si atinge organele sexuale. Aceasta este o atitudine nefericita, deoarece masturbarea in sine este lipsita de efecte negative. In mod obisnuit, singurele ei efecte negative sunt sentimentele de frica, vinovatie sau anxietate care izvorasc din faptul de a fi conditionati sa creada ca masturbarea este 'rea' sau 'gresita'. Intr-o epoca in care oamenii sunt indemnati sa practice 'sex protejat', masturbarea ramane cel mai protejat fel de a face sex."

Aici sunt citati cinci profesori universitari de psihologie contemporani, iar unii dintre ei predau la facultati de medicina.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru doctorandus):

Ai foarte multa nevoie de atentie se pare,mai iesi din casa,mai respira si aer curat ca obtuzitatea ta e nesanatoasa.
Nu stiu din ce motiv te afli pe site,in nici un caz din dorinta sincera de a ajuta,daca nu faci teste de logica simpla userilor, te certi la Religie si te-ai plictisit, cauti noi orizonturi.
Cauta linistit, dar fii fair play.
Cu mine, n-ai fost.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu da importanta, Angy, omul vrea publicitate, nimic altceva.

| foxsilver a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Fetelor, va rog frumos, nu va mai consumati atata pentru cineva care are drept singura filosofie de viata onanismul, si care cu siguranta are convingerea ca urmasii lui vor fi niste genii, avand un tata atat de doct. laughing

| foxsilver a răspuns (pentru greece12):

Pai, sa-mi spuna mie, daca vrea publicitate. O sa-i imprim un tricou cu " Onanisti din toate tarile, uniti-va!"
Si l-am aranjat pe viata!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru foxsilver):

Nu,ca-ti vine cu un text prea lung si o sa-i iasa tricoul, rochie de seara.

| doctorandus a răspuns (pentru foxsilver):

Nu e o insulta, din moment ce 90% din barbati si 70% la suta din femei intra la categoria onanisti. Sansa ca ambii tai parinti sa fi fost onanisti la un moment dat e destul de mare.

| doctorandus a răspuns (pentru greece12):

Publicitate pentru ce? Pentru consensul medical? Adica ar fi o problema daca lumea ia la cunostinta care e consensul medical in problema discutata? Lumina cercetarii stiintifice nu poate fi tinuta sub obroc.

De ex. in fragmentele traduse pentru Angycut sunt citati cinci profesori universitari de psihologie contemporani, unii dintre ei predand la facultati de medicina. Mai bine de doua milioane de studenti au invatat psihologie dupa manuale scrise de prof. Coon.

| Acer98 explică:

Gata fratilor ce e aici? In loc sa puneti raspunsuri utile voi va certati ca cainele si pisica sincer fratilor gata aici nu este razboi cine il face de rusine pe celalalt! Stop gata nu mai m-am masturbat de 5 luni ce! gata in ____ mea mai lasatio odata! am ales un raspuns castigator!