| Dragosdoar a întrebat:

Fratilor,am o intrebare mai ciudata.Cum reusesc oamenii sa stea impreuna casatoriti oare? Voi sunteti casatoriti? Adica, m-as sufoca sa stau mereu cu cineva. Sa traiesc in aceeasi camera, in aceeasi casa, noapte de noapte, zi de zi, in acelasi pat, sa mananc aceleasi chestii, sa fac sex tot timpul cu aceeasi femeie. Cred ca ar merge la mine 5 ani impreuna daca sa zicem as gasi pe cineva asa cum imi doresc eu (vise, bineinteles), dar dupa asta, chiar si cu persoana potrivita cred ca as incepe sa simt din in ce mai mult nevoia de intimitate. Mie imi place sa ma intind in pat cat pot de mult, cand sunt obosit sa dorm, cand imi e foame sa manac, nu sa astept pe cineva, cand vreau sa ma joc la pc dimineata, sa o fac fara sa ma deranjeze cineva, cand vreau sa plec in oras, sa plec sau cand vreau sa ma duc la padure, sa o iau din loc fara sa-mi faca o femeie programul. Cand vreau sa ascult tare muzica, sa ascult. Cand vreau sa cant la chitarusca, sa cant etc.
Cred ca am o problema desigur, dar as vrea sa stiu daca mai or fi si alti dubiosi ca mine in lumea asta atat de mare si plina de oameni.

48 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Saiko10 a răspuns:

Nu toata lumea sunt facuti pentru casatorie, daca nu ti se potriveste nu te casatoresti, simplu.

| Mosotti a răspuns (pentru Avner):

Nu are nici o legatura, ca poti avea gagica dar fara obligatii, nu inseamna ca daca ai penisul mare trebuie neaparat sa te insori.

Te stiu, tu iti ti femeia de proasta sa-ti creasca copiii si atat, in rest rupi in p ce prinzi impresionand cu bani si masini asa cum tu ai declarat dincolo in 2019 vara, si indemnai si pe altii la asta.
Iar cine nu face asa, dupa tine nu e barbat adevarat.

Nu zisesei ca ai 42 ani atunci, si n-ai mai zis ca nu mai ai amante, dar astia iti e felul de fapt, sa ai amante.
Dupa aia n-ai mai scris ce te dadeau aia afara non stop.

Nu mai imi aduc aminte ca ai zis ca pana la 42 ai avut amante, ca au trecut 2 ani de atunci.
De unde sti tu ca cine are forumu ala sta in Pipera?! Ca nu sti cine-l are (eu stiu si cum il cheama, si cum arata).
Nu are o femeie forumul ci un barbat.

Care moderatoare bana pe cei ce ziceau ca scadeau preturile? Ce user are? Si cine bana era doar moderatoare, nu proprietara forumului.

| Dragosdoar explică (pentru Avner):

Da,v-am vazut. bv voua. Multi Inainte

| Rux2000 a răspuns:

Nu ai cunoscut iubirea in adevăratul sens al cuvântului.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai nu te obliga nimeni sa stai bot in bot 24/24. De aia nimeni normal la cap nu se casatoreste cu colegi de servici/departament si ramin impreuna la job si nici nu se angajeaza in acelasi loc cu nevasta/sotul. De aia cei care reusesc sa mentinta relatii pe termen foarte lung/casatorii au timpul lor, prietenii lor, evenimentele LOR. Secretele alea doua, din punctul meu de vedere, care mentin o relatie/casatorie la infinite sunt COMUNICAREA si INCREDEREA. Preferabil asezonate cu niste planuri pe termen lung la care TRAG AMINDOI.
P.S. Din ce povestesti tu, oricum majoritatea gagicilor iti vor da cu flit si pe buna dreptate. Tu trebuie' sa inspiri ordine si incredere, nu sa freci maciuca la ora 11 in pijamale si cand te roaga sa duci gunoiul sa ii zici ca te mai joci "5 minute" ca nici peste o ora sa nu fie gunoiul dus.

Exact, se casatoreste cine doreste, bine zis.

| LoveSleep a răspuns:

Eu cred ca esti trist ca nu iti gasesti pe cineva si te minti ca te simti mai bine singur. Daca ar fi într-adevăr asa, nu ai mai pune intrebarea asta.

| Mosotti a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu are nici o legatura, omu chiar asa e, nu ca n-are pe cineva sa se simta bine, ca poti avea si fara sa fi casatorit. De aia rata divorturilor e cam de 50 % in afara, ca e minunat sa fi casatorit?!
S-a constatat ca relatiile unde nu erau casatoriti au mers si 20 ani, cum s-au casatorit in scurt timp s-a dus dracu treaba.

Si nu stiu cum se face ca doar tinerii sunt lesinati dupa casatorie, si dupa 50 ani regreta majoritatea.

Si daca e asa frumos sa fi casatorit, de ce e vorba aia care dateaza de generatii:
"casatoria e un butoi de rahat cu un strat f subtire de miere deasupra".
Daca a iesit asta, e clar ca se cam generalizeaza treaba.