Salut!
Nu ești un fraier deoarece la prima incercare cu fetele.Pai daca ai zis că ați conversat destul de mult însemna că te potrivești bine cu ea.Mai ales că și ea ți-a dat mesaj înseamnă că este interesată după tine.
Eu zic că ar trebui sa ii propui sa vă întâlniți la un date în Brașov.
Intreaba fata aia, nu pe noi!
Nu te astepta sa-ti raspunda la ceea ce ai tu in capusor, ca nu se va intampla asta, niciodata. Posibil chiar sa o pierzi daca nu-i arati clar si direct ca o placi, esti interesat de ea si ca vrei sa o intalnesti si sa va cunaosteti in viata reala.
Daca maine intalneste altul pe tinder care ii face complimente si ii cere sa o intalneasca, ca sa se cunoasca, cu siguranta il va accepta pe acela, fiindca fetele sunt satule de flirt ieftin si barbati acre nu stiu ce vor.
De ce ai fii fraier? Pune și continua conversația, inițiază tu subiecte, va cunoașteți și mai bine și când se întoarce în Bv o întrebi dacă vrea sa iasă cu tine. Simplu.
Și dacă e și nu iese Brașovul e mare și fete sunt, trebuie doar sa ai încredere în tine și sa mergi sa le abordezi ca femeile nu îs șerpi cu clopoței. Vor sa fie băgate în seama de nici nu ai idee.
Uite gândește-te asa... Vezi o fata care îți place. CE AI DE PIERDUT DACĂ O ABORDEZI? Maxim un refuz ( capul sus soldat, toți am trecut prin asta, nu toată lumea o sa te placa ), dar CE POTI CASTIGA DACA O ABORDEZJ? Răspunsul este : Totul. Poate ala e sufletul tău pereche și tu treci pe lângă el. Poate aia e o viitoare relație sau poate sa fie femeia lângă care o sa îți petreci restul vieții... sau poate sa nu fie nimic
Nu ai cum sa câștigi la LOTO dacă nu joci. Și aici gândește-te ca "biletele" sunt gratis
Stai frate liniștit că fetele au cont pe Tinder pentru a-și promova mizeriile de conturi de Instagram.
Mi se pare normal sa te concentrezi mai intai pe tine inainte sa intalnesti pe cineva. Daca va intelegeti bine de ce nu?
Incercarea moarte n-are