| pufarina9999 a întrebat:

Fratilor are candva iduri de mess sau numere de telefon de la fete care vor sa o faca pe bani din tg jiu? funda:X

10 răspunsuri:
| irina_5692 a răspuns:

Se scrie: are careva id-uri de mess. Nu cred ca are rost sa spun ca intrebarea ta nu prea isi are locul aici si niciunde. Nu poti pune asemenea intrebari si iti spun si de ce : 1 Persoanele care iti vor raspunde la acesta intrebare o vor face pentru ati spune lucruri neplacute! 2 Nu vei obtine nimic.

| pufarina9999 explică (pentru irina_5692):

Sa mori tu? nu isi are locul aici? dar unde? dc ii zice dragoste si SEX? inteligento.nu sti raspunsul nu raspunde ca nu esti obligata.si pana la urma cei care imi vor spune lucruri neplacute sa...sa nu zic! ba da inteligenta a devenit Romania asta.naveai ce face decat sami scrii mie fabule.nu sti.nu raspunde fetito...

| irina_5692 a răspuns (pentru pufarina9999):

Esti o fire impulsiva. Dar nu inteleg de ce te-ai suparat! Nu aveai pentru ce!

| pufarina9999 explică (pentru irina_5692):

Nu m-am suparat mai da nu stiu ce cauta raspunsul tau aici daca nu are legatura cu intrebarea.

| Originalone a răspuns:

AiuRea,netul e plin de persoane false.
Ii incarcii cu 4 euro cartela si te trage in teapa.
Asa ca mergi la tarfele de pe centura, dal dracului de net, pe net gasesti numai proaste care nu stiu sa se exprime si cer sex.

| Michiiiiiiiiii a răspuns:

Matrimoniale.ro
smug

| xJess a răspuns:

Oh my f*ckin god :\

| AlexandruSerban a răspuns:

Aici nu e site matrimonial!

| pufarina9999 explică (pentru AlexandruSerban):

Ia zi tu un site matrimonial daca esti detept.si dau fundawinking

| Inteligentul_9769 a răspuns:

Ma mir cum de accepta TPU specimene din astea, mai intreba unu la 28 de ani daca si o traso o pr in fund ramane gravida omglaughing