anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fratilor, de ce unii barbati nu apreciaza femeia care-i place si ii vrea asa cum sunt?
Am pe unu, coleg de munca, care imi zice ca sta la discutii pe chat cu una care il place si vrea sa-l vada offline.
Mi-a aratat poze cu ea. E o tipa draguta, nici urata nici frumoasa, slabuta dar imbracata simplu.
Colegul spune ca ea e din provincie, ca nu are facultate, ca are parinti ignoranti si baga tot felul de pretexte ca sa nu se intalneasca cu ea.
Din ce imi povesteste despre ea, e fata cuminte, serioasa, dar el vrea femei foarte frumoase, cu studii superioare dar cand incerca sa combine una de genul, ele il refuza si el din cauza asta se frustreaza dar fara sa ia in considerare ca fata aia il place.

Răspuns Câştigător
| stef87 a răspuns:

Exact ca fetele care l-au refuzat: are pretentii. De ce sa se multumeasca cu acel ceva, cand poate gasi perfectiunea? Doar e o lume mare, poti gasi multe posibilitati.

E o tenta din ce in ce mai impregnata in gandirea noastra, ca avem de unde alege, asa ca de ce sa dam atentie cuiva care s-ar putea sa nu fie la prima vedere ceva spectaculos, dar daca nu am judeca asa dur si grabit, s-ar putea sa fie varianta cea mai buna. Desigur, a nu se cadea in cealalalta extrema, cand ne facem mii de sperante de la inceput si ne ambitionam sa speram in ceva ce nu merita.

E trist, dar asta e algoritmul: de ce sa investesc timp si sentimente in ceva ce e la distanta si sub anumite sperante ale mele? Daca am stii cu totii din start partea cealalta, a compatibilitatii personalitatilor ( si aici una realista, nu calculata vai de noi de site-urile d matrimoniale), poate am privi altfel apoi distanta, anumite defecte, cadrul in care a crescut etc.

27 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Pentru acelasi motiv pentru care atatea femei nu se multumesc sa fie iubite de cine sunt iubite si cauta altceva!

| mgtow a răspuns:

Are standardele personale, nu vrea orice femeie. Poate el are studii superioare si o viata de vis, asa trebuie sa fie si femeia lui.

| wildthing a răspuns:

Stii ce am observat eu?
A disparut Rosalia (care era indragostita de Joker/Heath Ledger)...si ai aparut tu, cu formulari suspect de apropiate de ale "ei".winking happy
La intrebare nu prea stiu sa-ti raspund, pentru ca si eu am fost intotdeauna exact la fel ca acest "coleg" al tau. Intotdeauna mi-au placut femeile care imi erau inaccesibile si nu-mi placeau femeile care se tineau dupa mine. happy

| RAY a răspuns:

E treaba lui ce vrea, ce legătură are TPU cu asta? Nu suntem pe uliță sa bârfim

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-ti fa probleme, cand se va satura de singuratate si de laba, va mai cobori stafeta si se va uita si la alea fara facultate si mai putin frumoase.
Probabil ca trebuie sa experimenteze pe pielea lui, frustrarea de afii respins sau atat de selectiv, ca sa ajunga sa ia orice gaseste, numai sa nu mai fie singur.

| Mosotti a răspuns:

De prosti nu apreciaza femeia care-l place cum e.
Sau poate lui nu ii place de ea, dar si asa, poate sa o aprecieze ca om.

| relian a răspuns:

Totdeauna omul vrea ceva mai bun, ceva mai bine.Cu cat esti constient de un lucru de ceva anume cu atat ai pretentii mai mari,chiar daca tu nu te ridici la nivelul ala.
Apoi cu cat trec anii,cu cat tu ai o experienta de viata mai bogata, cu atat pretentiile cresc cat china laughing ai pretentii, pentru ca acum stii exact sau mai bine ce vrei, ai o alta viziune despre lume, despre femei, nu mai esti ca la 18-20 de ani lipsit de mai orice expeprienta.
Chestia trista este ca odata ce anii trec tu imbatranesti si degeaba stii ce vrei,cand stii ce vrei,e deja ori prea tarziu,ori nu esti tu la nivelul ce til doresti,nu esti aratos, nu esti atragator sa sara femeile calare pe tine.

Prietenul tau o sa stea asa pana o sa imbatraneasca, asa sunt si f multe femei, vai ele arata f bine, nu ia ele pe oricine, apoi le vezi pe la 40 de ani disperate sa gaseasca pe oricare,numa barbat sa fie laughing

Multi gandim la un nivel mediu sau mai sus,dar trebuie sa fim constienti ca nu exista pentru toti femei frumoase si bune,asa ca trebuie sa ne oprim sa luam pe cine ne place pe noi si sa le placem si noi atat cat trebuie.
Alea cu femei frumoase si devreme acasa is povesti. Femeile frumoase in afara cas frumoase nu prea au in rest mai nimic.Zic asta din experienta laughing femeile frumoase is slabe ca nteligenta,slabe sau praf la pat,nu-s harnice,au mofturi etc.

Vezi destule exemple din lumea persoanelor publice,vedem atatea femei frumoase singure,de ce? Or fi ele frumoase dar la pat is parf,defecte sexual si etc.
Ca sunt si femei frumoase si bune la toate,aia da, dar astea is f rare, sa nu zic extrem de rare laughing si barbati la fel.
Barbati aratosi, ori atragatori, ori au scule mici, ori is dusi cu pluta ori mai stiu eu ce probleme au.

| Celcestietot a răspuns:

Daca are toate sansele sa gaseasca alta persoana pe placul lui, de ce sa nu mai incerce?

| Hammurabi a răspuns (pentru Celcestietot):

Păi iți zic eu de ce.
Când nu ești realist și nu-ți apreciezi corect nivelul (de obicei aspect+inteligență) și încerci să abordezi persoane mult peste nivelul tău, în 99% din cazuri, nu e decât o pierdere de timp.
Dar mulți încearcă și pentru șansa aia de 1%.
La fel cum mulți joacă la loto, la cazinou, etc. Și se mai întâmplă să câștige câte unul. Pentru că altfel, n-ar mai încerca nimeni. laughing

| Celcestietot a răspuns (pentru Hammurabi):

Dar, ai vazut ca exista totusi tipe care sunt mai bune fata de cel de langa ele? Cazurile astea parca cresc, dar oare de ce? thinking

| Cheo0S a răspuns (pentru Hammurabi):

Pai si in relatii cum determin care e peste nivelul meu? Daca are papuci Gucci si poarta haine scumpe si face poze pe insta in Mercedes(cu 10k la urmaritori) inseamna Clar ca e peste nivelul nostru?

| Emma30555 a răspuns:

Și totuși dacă nu e atras de ea nu poate sa meargă mai departe. E superficial și ju vede lucrurile corect Poate se va maturiza și odată cu asta se va simți atras și de alt tip de fete, încă nu le cunoaște valoarea. Ideea e ca nu prea poți sa fi cu cineva de care nu te simți atras dar în timp poți sa fi atras de un gen care înainte nu te atrăgea.

| Nirvanaaa a răspuns:

Vor "ceva mai bun". Problema e ca nu isi dau seama ca nu vor găsi ceva "mai bun" și ca persoana cea mai potrivită e cea care ii apreciază așa cum sunt ei cu adevărat.
O sa isi dea seama ca merita sa se vadă cu ea, dar probabil mult mai târziu când va mai primi niște refuzuri de la tipe care "sunt pe gustul lui".

| gellalbie4ever a răspuns (pentru Nirvanaaa):

Nu încearcă să fie mai buni ca să intre în liga lor?

Răspuns utilizator avertizat
| Superior a răspuns:

Intrebare : te cheama Andrei?

| DonEduardo a răspuns:

Chiar nu vad cum poti sa te bagi in pat cu cineva care nu te atrage deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru că ne căutăm propriul interior la exterior. Suntem atrași de ceea ce zace acolo. Fragilitatea, sensibilitatea (componentă Yin) complementară cu puterea, forța (componentă Yang).

| Jus7t a răspuns:

Poate o apreciază dar nu poate să simtă aceeași chestie pe care o simte ea. Se întâmplă.

Colegul tău ori e timid ori nu e atras de ea din motivele specificate de el.

În cazul ăsta ar putea să nu îi mai piardă timpul fetei și să găsească una cu ce studii vrea el.

Iar relațiile altora nu ne privesc pe noi : )

| Cheo0S a răspuns:

Asta se intampla de multe ori si cu femeile, ce crezi ca aia nu are vreunul care e tot asa si ea umbla numai dupa asta?
Frumusetea/dragostea prosteste barbatii mai bine zis si multe persoane sunt atrase de oameni toxici/ mai ales ca barbat simti nevoia sa repari ceva, am patit si eu de multe ori cu unele care imi faceau drame si ma faceau sa ma simt vinovat. Trebuie ala sa constientizeze ca e indragostit de propria lui imaginatie cand abordeaza o femeie frumoasa, aia poate sa fie ca ppla ca personalitate.

| Iuliana2018 a răspuns:

Pentru ca e mai usor sa fii definit de ceea ce ai (vorba vine, caci nu detii o femeie) decat de ceea ce esti. si atunci apare nevoia de a gasi o femeie frumoasa dincolo de alte aspecte pentru a simti ca te incadrezi in anumite categorii sociale happy

| gellalbie4ever a răspuns:

Am și eu pe urmă tot așa: de ce unii cred că femeia se duce după un tip tare când ar putea să stea cu unul tolomac posesiv agresiv pentru că celălalt e un nesimțit, isteț și atrăgător?
Adică cei posesiv agresivi vor să fie și nesimțiți pe deasupra și frumoși și deștepți? Să mă lămurească și pe mine cineva, vă rog

| Emma24dsxd a răspuns:

Pai vor femei cu grade si papusi dar se gandesc oare daca ei sunt in stare de o femeie macar? Au pretenntii dar majoritatea cu pretentii nu se uita la ei insisi si daca sar uita ar fi doar la portofel

| IoanVL a răspuns:

Ar trebui să se hotărască. Ori o place și continuă discuția, ori n-o place și atunci o lasă în pace.
Până la urmă, dacă nu simte nimic pentru ea, e mai bine că nu o încurcă, decât s-o accepte doar pentru că nu a găsit ceva "mai bun" (mai aproape de ceea ce își dorește), iar mai târziu, după ce eventual găsește, să o părăsească și să o facă să sufere.

| Kranci123 a răspuns:

Sa nu ravnesti la femeia aproapelui tau!

| StupidCucumber a răspuns:

Vrea ceva care nu poate fi obținut.
Sper că într-o zi o să înțeleagă că frumusețea fizică nu e singura care contează.
Da, aici o urâtă, și mă declar urâtă cu mâna pe inimă laughing nu a mu serios.
Cum crezi că o să arate frumoasele alea în câțiva ani?
Adică...no, crezi că o să fie la fel de frumoase? Crezi că părul alb, sânii căzuți, etc nu o să le afecteze?
Dacă nu-și fac operații estetice...

| RAY a răspuns (pentru StupidCucumber):

Nu esti urata, nu conteaza doar fizicul si intelegerea, iubirea, comunicarea