| Eduard619 a întrebat:

Fratilor deci nu stiu ce sa mai fac poate par disperat laughing dar, mereu cand vorbesc cu o fata destul de mult (2-3 luni) si o intreb daca vrea sa fie cu mine spune ca ma iubeste doar ca prieten.Consider ca nu am subiecte interesante de discutie cum sa fac sa impresionez cel putin fetele greu de cucerit sau timide big grin 10 funde big grin

Răspuns Câştigător
| VisionsofaGod a răspuns:

Asta cred ca e cel mai prost sfat pe care l-am auzit. Fizicul conteaza cam vreo 10% restul e personalitatea ta. Te iubesc ca pe un prieten pentru ca te porti cu ele ca un prieten. Numai astepta luni de zile. Spunele direct, fara a ezita. Ai mai multa incredere in tine.

9 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Fata asta e cu ochii dupa baietii mai mari, pe tine te place doar ca prieten pentru ca nu atragi fizic, poate nu te-ai dezvoltat inca, nu ai spus si cati ani ai. peste un an sa vezi ce o sa te vrea si tu vei fi cu alta

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru VisionsofaGod):

Pai baiatul a intrebat-o daca vrea sa fie cu el.
conteaza fizicul putin, dar daca el nu s-a dezvoltat si ea da, normal ca ea nu se va uita la el. si daca ii e prieten inseamna ca-i place personalitatea lui, ca nu toti ne sunt prieteni

| VisionsofaGod a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Asta cred ca e cel mai prost sfat pe care l-am auzit. Fizicul conteaza cam vreo 10% restul e personalitatea ta. Te iubesc ca pe un prieten pentru ca te porti cu ele ca un prieten. Numai astepta luni de zile. Spunele direct, fara a ezita. Ai mai multa incredere in tine.

| HueyFreeman a răspuns:

" mereu cand vorbesc cu o fata destul de mult (2-3 luni)" Ti-am gasit problema. Normal ca daca stai atat fata se tot plictiseste sa vada daca faci ceva. Bravo, tocmai ai fost refuzat "politicos".

| Eduard619 explică:

Problema este ca asta am facut la ultima incercare si a spus ca ma grabesc totusi am 17 ani si inca nu sunt cu nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu cauti o prietena sau o amica? ai grija la comportament. te comporti ca un amic sau ca un viitor prieten?

| RobertFHC a răspuns:

Probabil vrea ceva mai bun si mai bine dezvoltat. ASA CA MINE.
Glumesc laughing)) da a fost buna.

| Nicux1 a răspuns:

Pai,dupa cum cred ca stii, problema este la tine.Si Dumnezeu a avut grija sa lase pe pamant indivizi ca mine sa-ti dexchida bine ochiihappy
Stii de ce te vede ca pe un prieten? Pentru ca te comporti ca prietena ei si pentru ca tu esti barbat, iti acorda titlul de prieten.Nu te bucura,este de rau! Faptul ca tu ii asculti toate problemele penibile,ii oferi un umar de plans,barfesti cu ea,esti tot timpul gata sa-i sari in ajutor si sa vorbesti cu ea te transforma in prietena ei.
Mai mult,vorbind asa in nestire se accelereaza foarte mult acest statut si cand pui intrebarea aia idioata:'vrei sa fii cu mine' iti da peste nas cu raspunsul asta tipichappy
Prin urmare nu rata niciodata sa-ti spui parerea, nu te mai gandi ce se intampla daca se supara, gandeste-te doar la tine.
Oricum exista si un leac pentru problema ta, daca iti da un astfel de raspuns, cearta-te rapid cu ea sa scapi de statutul asta.Ai mai multe sanse sa te culci cu ea daca esti nesuferit decat daca esti amicul ei! Daca vrei sa te ajut cu adevarat, da-mi mesaj, m-am saturat de cate ori am abordat situatia asta cu diversi flacai ca tine.

| Eduard619 explică (pentru Nicux1):

Multumesc de ajutor dar observ ca nu pot trimite mesaje ia id-ul meu si vorbim acolo hardy_respect big grin

| ilbeblack a răspuns:

Nu mai sta atata pe ganduri ca nu are rost, fa-o sa "pice in plasa" in prima saptamana nu sta cu lunile k atunci clar o pierzi. Dupa Prima luna nu te mai vede ca pe un potential iubit.trece la faza "Just Friends".