Pe mine m.a atras una mai mare cu 11 ani pentru ca nu vrea banii mei, gateste, face sex de calitate, oral la comanda, 50% cheltuieli cand platim ceva punem impreuna. Greu sa prinzi asa ceva. Santem prieteni peinteres sexual/companie
Eu cred ca ai interpretat total gresit situatia. Fata chiar te placea, iar atunci cand ai crezut tu ca te-a bagat in "friendzone", a incercat de fapt sa vada ce gandesti, pentru ca i-ai dat de inteles ca nu prea esti interesat de ea. Fata a simtit nevoia sa fie defensiva, ca sa nu se simta umilita in caz ca ii spui direct ca nu esti interesat de ea in sens romantic. Nu mi se pare ca s-a jucat cu mintea ta. Tu, prin comportamentul tau, esti de vina pentru ratarea unei posibile relatii cu ea.
Crede-ma ca mi-ar placea sa fie asa!
Ai mintea odihnita, nu se juca nimeni cu ea, fata te place in ciuda faptului ca i-ai dat doar feedbackuri negative.
Omule trebuie sa înțelegi ca a vorbi cu una virtual este pierdere de tine, nu e atrasa de tine, atracția nu se face in timp, nu merge ca vb cu ea si sper la o poveste de dragoste, bravo ca ai ignorato, fii bărbat si dai ignor forever
Pai i-am dat si block acum, deci si daca as vrea(si ni vreau)nu mai pot face altceva!
Dar tu chiar te ai purtat cu ea ca un prieten. Adică nu ai incercat deloc sa flirtezi cu ea, nu ai incercat sa o inviti tu undeva, erai speriat de carantină, nu ai incercat sa o saruti nu ai incercat sa faci nimic dar te ai supărat că e amică cu tine.pai ce ai fi vrut să mai facă ea? Si pana la urma de ce trebuia să o blochezi? Puteai sa rămâi prieten cu ea, oricum nu se vede ca ai fi fost atras de ea, din moment ce aveați subiecte de discutii si va înțelegeți nu era nimic gresit sa fiti prieteni
Omule... Măcar cu tine a vrut una să iasă. La mine toate se uită urât de parcă zici că le-am omorât în somn.
Trebuie sa ceri sfaturi cum sa iți imbunatesti situatia, plansul nu ajuta cu nimic
Se joacă cu tine atâta de ușor ca nu ai idee eu zic sa deschizi ochi sa nu mai dormi pe tine are multa școală stie cum sate ia sa se joace cu tine nu esti primul nici ultimul
Pai am vazut si eu ca ma juca pe degete!
Bine era daca se juca cu degetele tale in pasarica ei, wow ce fantezi perverse am la ora asta
Alta viata, nu spun nu !
Cred că ai interpretat greșit situația sau pur ți simpli te-ai panicat și nu ai știut ce să faci. Un om matur discută, rezolvă situația și lămurește lucrurile. Ce a făcut tipa este un joc copilăresc în care și-a căutat și o situație de ieșire așa cum ai spune ceva drăgut unei persoane și ai fi luat la mișto și ca să te scoți spui "am glumit mă, ce-ai". Faptul că i-ai dat block denoto imaturitatea ta și faptul că te-ai panicat.
Sfat: Discută cu fata, spune-i ce ai pe suflet într-un mod cât mai sincer și normal și vezi cum reacționează. Dacă într-adevăr te-ai panicat și te-ai ascuns ca un laș, spune-i. Succes.
00Andreea008 întreabă: