| th3end a întrebat:

Fratilor, deja am inceput sa nu mai suport prostia asta. imi vine sa reactionez intr-un mod distructiv. Eu nu inteleg ce fac parintii astia de isi neglijeaza asa fetele incat ajung pe la 14-15 ani sa le ia smecherii cu "japca".sa ajunga...
deci nu mai suport!
Am iesit si eu astazi cu cativa prieteni prin oras printre care si 2 fete care sunt in clasa a 8-a toate bune si frumoase pana una dintre fete a inceput cu gesturi prostesti gen ii punea mana pe sani, ii punea mana pe la ***. limbaj vulgar. Dupa ce am iesit din localul unde am fost, ne-am pomenit cu o masina din care au iesit 2 baieti, le-au luat pe fetele alea 2 si le-au bagat in masina. fetele n-au opus nicio rezistenta...Eu m-am dus la ala si i-am cerut explicatii, insa atitudinea romaneasca de prost educat, copil copac. si-a umflat muschii la mine, in speranta ca o s-o iau la fuga. In fine. ce concluzie sa trag? le-a dus sa le arda, ca nu le-o fi dus la un suc.
Chiar nu inteleg atitudinea unor parinti de isi neglijeaza asa fetele, mai ales fetele. Deja nu mai suport chestiile astea. ma doare cand vad asa ceva. nu stiu de ce. Pur si simplu simt o dezamagire in suflet. sunt genul de persoana care nu doresc raul nimanui. Astept pareri!
Multumesc

34 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Probabil mai târziu apar pe net cum sug şi înghit ca nişte adevărate profesioniste.

| hopelove a răspuns:

Parinti nu au nici-o vina.pur si simplu sunt fete usoare care nu se gandesc la viitor ..si mai sunt si putine care apreciaza ce au. ..si se gandesc la viitor.

| stoica1 a răspuns:

Eu zic ca parinti sunt de vina. Ca daca le tineau din scurt nu se ajungea niciodata la asa ceva. In ziua de astazi totul e posibil deoarece parinti nu prea ii mai intereseaza. "Ti-e foame? " Ti-e somn? CAND VII ACASA" cam cele mai populare fraze in rest nimic

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

In lumea asta ai nevoie de diploma si calificare ca sa fii orice (inginer, avocat, doctor, profesor) chiar si pentru meserii pentru cei mai putin dotati la mansarda, care n-au terminat o facultate... Cu toate astea, orice idiot poate fi parinte (din pacate)